Inspiratietour Kopenhagen april volzet, mei en oktober nog vrij

Events Events
Dit evenement gaat door op
 - Kopenhagen

De tweedaagse inspiratiereis naar Kopenhagen wekt interesse op. De geplande trip op 17 en 18 april is al volzet. Voor de tweedaagse op 8 en 9 mei of 9 en 10 oktober zijn er wel nog plaatsen vrij. Snel inschrijven!

Onze gids en Kopenhagen-kenner is retail expert en PMO- trainer Steven Saenen. We bezoeken enkele eigentijdse en innovatieve supermarkten en speciaalzaken en combinatie retail & horeca.

Zoals gebruikelijk wordt de tweedaagse georganiseerd volgens de inmiddels gekende Buurtsuper.be kwaliteitsstandaard. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Als leden worden jullie helemaal in de watten gelegd.

De inspiratietour staat gepland in drie groepen. Een eerste groep reist af op 17 en 18 april, een tweede op 8 en 9 mei, en op 9 en 10 oktober.

OPGELET: Intussen is de tweedaagse op 17 en 18 april al volzet. Inschrijven voor de tweedaagse op 8 en 9 mei en op 9 en 10 oktober is nog mogelijk.

Vertrek staat gepland op dinsdag om 9 uur, woensdag om 20 uur is de terugkomst voorzien.
Prijs all-in bedraagt 699 euro. Let wel: er is geen KMO-portefeuille mogelijk, een deel van de kostprijs is al door Buurtsuper.be gefinancierd.

Interesse om deze ervaring en inspiratie op te doen? Schrijf in bij Chiel Sterckx.

Schrijf je in voor dit event

Na inschrijving ontvangt u van ons een definitieve uitnodiging en bewegwijzering.