Spar Eke officieel groentevakman 2016

Events
Dit evenement gaat door op

Tijdens een druk bijgewoonde persconferentie werden de zussen Celine en Anne-Sophie Van Laecke, zaakvoerders van de Spar in Eke, op 29 juni officieel gelauwerd tot Groentevakman van het jaar. Een titel die zij een jaar lang in het vaandel mogen voeren.

De onberispelijke kwaliteit, het seizoensgebonden, lokale en permanent gevarieerde aanbod, de perfecte combinatie tussen presentatie, degustatie en bereidingstips die klanten het water in de mond doen krijgen en bovenal het enthousiasme van deze jonge zaakvoerders en hun team waren doorslaggevend in de beslissing van de jury om aan hen de titel ‘Groentevakman’ toe te kennen. En terecht, want ook elke leek die deze buurtsuper voor het eerst binnenstapt, ziet en voelt dat deze winkel wordt gerund met liefde voor en kennis van het vak. Een toeval is dit natuurlijk niet, want Celine en Anne-Sophie Van Laecke zijn bij wijze van spreken geboren in en opgegroeid tussen de winkelrekken. Het métier en de liefde voor het vak kregen zij ingelepeld van hun ouders Peter en Annick Van Laecke, die in Aalter eveneens een Spar (voorheen: Eurospar) uitbaten. En er is meer, want als verantwoordelijke voor de afdeling groenten en fruit wisten zij Sabine Delbaere te vinden, een dame die samen met haar man een boerderij runt en op zoek was naar een bijpassende job. Teler van groenten en fruit wordt verkoper van groenten en fruit en dat is intussen de perfecte match gebleken. ‘Met kennis van zaken en liefde voor het vak’, dat is de wijze waarop ook Sabine haar afdeling runt. Dat dit zonder enige twijfel de goede aanpak is bewijst intussen de trofee ‘Groentevakman 2016’. Een verdiende winnaar.

Voor de fotoreportage, klik hier

Behalve de titel van ‘Groentevakman 2016’ ontvangt Spar Eke:

  • Een waardebon, goed voor 1.000 euro Flandria-groenten
  • Een reportage in het vakblad Buurtsuper.be
  • Exclusieve schorten van de Groentevakman
  • Media-aandacht via de award-uitreiking tijdens de persconferentie
  • Raamstickers met daarop de erkenning als Groentevakman van het jaar

 

Benieuwd naar de aanpak van Celine en Anne-Sophie Van Laecke en AGF-verantwoordelijke Sabine Delbaere? Spar, Steenweg 131 in 9810 Eke, van dinsdag tot zaterdag open van 8.30 u tot 19.00 u. Op zondag is Spar Eke open van 8.30 u tot 12.00 u en op maandag van 13.30 u tot 19.00 u.