UITGESTELD - Buurtsuper.be Etno Marketing Congres

Events Events
Dit evenement gaat door op
 - Etno Marketing Congres

Het ETNO MARKETINGCONGRES dat Buurtsuper.be morgen, 4 december in het Felix Pakhuis te Antwerpen organiseert, wordt verplaatst naar het voorjaar. Meer informatie volgt.

Dat België blijft groeien in diversiteit kunnen we niet ontkennen. 1 op 5 consumenten heeft ondertussen een niet-Belgische achtergrond. Deze nieuwe consument wordt tot op vandaag echter dikwijls over het hoofd gezien of verkeerd benaderd. Nochtans zit in deze groeiende doelgroep consumenten heel wat potentieel.

Hoe deze klanten best benaderen vloeit voort uit een specifieke kennis en begrip van de doelgroep. Wie zijn deze consumenten, wat houdt hen bezig, wat is hun koopgedrag en hoe kan je ze het best benaderen, bedienen en aan uw buurtsuper binden? Hoe zorg je er als buurtsupermarkt voor dat uw klantenbestand uitbreidt door deze nieuwe consument aan te spreken? Wat zijn succesverhalen binnen de sector en hoe pakken de ondernemers in kwestie dit precies aan? 

Buurtsuper.be organiseert in het voorjaar van 2019 een ETNO MARKETINGCONGRES. Samen met Rachid Lamrabat van communicatiebureau TIQAH gaan we dieper in op de kansen die deze nieuwe doelgroep voor uw supermarkt biedt en kijken we aan de hand van praktijkcases hoe ondernemers uit de sector hun marketing en communicatie hierop afstemden. 

GRATIS voor Buurtsuper.be leden. Niet-leden betalen €50.
Meer informatie volgt.