3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.

Met zijn uitgekiende ingrediënten, een delicate assemblage van smaken en zijn 94% echte thee als hoofdingrediënt, biedt MayTea de authentieke smaak van zelfbereide, ijsgekoelde thee. MayTea bevat geen zoetstoffen, kunstmatige aroma’s, kleurstoffen of bewaarstoffen en bevat 40% minder suiker dan de gemiddelde frisdrank.

MayTea Zwarte Thee met braambessen- en bosbessensmaak: de nieuwe smaak is evenwichtig en lekker. De mix van een intense infusie van zwarte thee en de rondheid van de bessen heeft een zachte en fruitige afdronk.

MayTea Groene Thee met jasmijnsmaak: een verfrissende, bloemige en authentieke infusie van groene thee verrijkt met de natuurlijke bloementoetsen van jasmijn.

MayTea Groene Thee met yuzu- en citrusvruchtensmaak: een evenwichtige samenstelling van zachtheid en frisheid gedragen door een intense infusie van groene thee en fruitige, zurige toetsen.

Deze 3 innovaties worden toegevoegd aan het huidige MayTea-gamma bestaande uit Zwarte Thee met witte perzikensmaak, Groene Thee met muntsmaak, Witte thee met frambozensmaaj en Groene Thee met citroensmaak.

 

 

Lees ook ›› Alle producten (1415)

Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Hoe hoog is het plezier bij jouw medewerkers? Tijdens de Dag van de Medewerker zet je ze misschien extra in de bloemen, maar gelukkige medewerkers zijn het hele jaar door belangrijk. Ze bepalen immers of jouw buurtsuper succesvol is!
Lees meer ››

Nieuwe blauwe zak

Nieuws

Op 1 april 2019 zijn de eerste intercommunales Verko et IDM van start gegaan met de nieuwe en uitgebreide ‘blauwe zak’. Deze laat nu ook plastic verpakkingen toe die vroeger werden geweigerd zoals botervlootjes, yoghurt potjes,…
Lees meer ››