Afwijking op de maximale gebruikstemperatuur van olie of vet voor het frituren van levensmiddelen

Nieuws Wetgeving

Aanvraagformulier voor het verkrijgen van een afwijking op de maximale gebruikstemperatuur van 180°C van olie of vet voor het frituren van levensmiddelen.

Normaal gezien worden producten gefrituurd bij 175°C met een afwijkende temperatuur die toegestaan is tot 180°C.

Indien men een afwijking wil op deze temperatuur (met een max. tot 182°C) kan een aanvraag ingediend worden bij het FAVV.

U bereikt deze informatie via volgende links:

Klik hier voor de omzendbrief.

Klik hier voor het aanvraagformulier voor het bekomen van een afwijking op de maximumtemperatuur van 180°C van olie of vet voor het frituren van levensmiddelen.

Klik hier voor het formulier voor het toekennen/weigeren van een afwijking op de maximumtemperatuur van 180°C van olie of vet voor het frituren van levensmiddelen.

Voor verdere informatie kan u terecht bij: veronique.bert@unizo.be

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1333)

Hoe evolueert de rentabiliteit van jouw buurtsuper?

Nieuws

Financieel expert Luc Roesems maakte in opdracht van Buurtsuper.be een analyse van de jaarrekeningen van 400 zelfstandige supermarkten over de laatste drie jaar. In deze infosessies - een per enseigne - kan je de resultaten van jouw buurtsuper benchmarken met die van je collega's.
Lees meer ››

Nieuwe fiscaalvriendelijke verloning

Nieuws

Op 1 januari 2018 deed de 'winstpremie' zijn intrede in uitvoering van het zomerakkoord. Met de winstpremie kan je een deel van je winst als bonus toekennen aan je werknemers. Dit is een fiscaalvriendelijke verloning.
Lees meer ››

Mr. Georges, topkwaliteit in de supermarkt

Nieuws Winkelopeningen

Eataly en Whole Foods Market zijn concepten die met een exclusief aanbod in respectievelijk Italiaanse en organische producten wereldwijd succes kennen. Medio 2018 werd met Mr. Georges een Belgische tegenhanger van dit shop-in-shopconcept gelanceerd. We mochten voor Super magazine dit unieke concept voor jullie voorproeven.
Lees meer ››