Ahold Delhaize test digitale winkel in de VS

Nieuws

Ahold Delhaize opent een tweede versie van zijn digitale winkel in de Amerikaanse staat Massachusetts. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite Grocery Dive.

De winkel staat op het Ahold Delhaize Retail Business Services-kantoor in de stad Quincy en is omgedoopt tot ‘Lunchbox’. Medewerkers kunnen er, net als bij de Nederlandse variant, contactloos boodschappen doen. 

Albert Heijn startte in september een proef met de digitale winkel bij het hoofdkantoor in Zaandam. In de winkel, die samen met de Amerikaanse tech-startup AiFi en ING is ontwikkeld, hoeven producten niet gescand te worden en gaat de betaling automatisch. Sinds deze week staat de winkel op Schiphol. Daar blijft de kleine winkel van veertien vierkante meter gedurende twee maanden staan. 

Bron: retailtrends.nl

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2225)

Een ‘superbuurt’ dankzij Coca-Cola

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Coca-Cola.
Lees meer ››

Supermarkten bedanken franchisenemers

Nieuws

In het Super magazine van juni plaatsten alle grote enseignes een bedankadvertentie. Ze willen hiermee de franchisenemers en hun personeel nog eens uitdrukkelijk bedanken voor de geleverde inspanningen tijdens de coronacrisis!
Lees meer ››