Ahold Delhaize test digitale winkel in de VS

Nieuws

Ahold Delhaize opent een tweede versie van zijn digitale winkel in de Amerikaanse staat Massachusetts. Dat meldt de Amerikaanse nieuwssite Grocery Dive.

De winkel staat op het Ahold Delhaize Retail Business Services-kantoor in de stad Quincy en is omgedoopt tot ‘Lunchbox’. Medewerkers kunnen er, net als bij de Nederlandse variant, contactloos boodschappen doen. 

Albert Heijn startte in september een proef met de digitale winkel bij het hoofdkantoor in Zaandam. In de winkel, die samen met de Amerikaanse tech-startup AiFi en ING is ontwikkeld, hoeven producten niet gescand te worden en gaat de betaling automatisch. Sinds deze week staat de winkel op Schiphol. Daar blijft de kleine winkel van veertien vierkante meter gedurende twee maanden staan. 

Bron: retailtrends.nl

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1863)

Steun de Winkelhier-campagne

Nieuws

8 miljard euro. Zoveel hebben we vorig jaar geïnvesteerd in het buitenland en niet in onze eigen samenleving. Investeer in jobs en mensen uit je buurt, niet in dozen uit het buitenland! Als Belgische ondernemer draag jij ook bij tot de doelen van de Winkelhier-campagne. Steun daarom deze actie en verspreid de boodschap.
Lees meer ››