Albert Heijn Mechelen wordt grootste van België

Nieuws

De supermarkt die Albert Heijn eind 2021 in Mechelen opent, wordt de eerste XL-versie en meteen de grootste Albert Heijn van België. Volgende week start de bouw van het winkelpark Malinas in de lus van de R6, waar de winkel ook de deuren zal openen.

Heel wat baanwinkels die vandaag nog op het Rode Kruisplein en de Guido Gezellelaan gevestigd zijn, verhuizen naar Malinas. Onder andere AS Adventure, JBC en Van den Borre nemen hun intrek in het winkelpark van 23.750 vierkante meter groot.

Van de Albert Heijn XL-formule zijn er in Nederland al 37. Die formule lanceerde Albert Heijn in 2002 en is met haar warenhuizen van minstens drieduizend vierkante meter verkoopoppervlakte heel wat groter dan een traditionele Albert Heijn-supermarkt. Naast voeding kunnen klanten er terecht voor een groot assortiment non-food.

Foto: Albert Heijn

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2343)

Super Teams 2020: eerste tussenstand

Nieuws

We zijn nog maar halverwege onze ‘De buurtsuper, jouw perfecte buur’ campagne en er hebben al 4.500 consumenten hun favoriete buurtsuper bedankt! De buurtsupers (één per enseigne) met de meeste bedankjes bekronen wij binnenkort tot 'Super Team 2020'. Een eerste tussenstand ...
Lees meer ››

"Buurtwinkel terug van weggeweest"

Nieuws

In het Nieuwsblad staat een interview met retailexpert Gino Van Ossel die bevestigt wat Buurtsuper.be al langer vaststelt: de coronacrisis zorgt er voor dat ons winkellandschap er versneld anders gaat uitzien. Met minder geïsoleerde baanwinkels en populairdere buurtwinkels en boerenmarkten.
Lees meer ››

UNIZO kijkt met argusogen naar shoppingcenter Malinas

Nieuws

UNIZO kijkt met argusogen naar het nieuwe shoppingcomplex 'Malinas', aan de afrit Mechelen-Noord langs de E19. Wat begon als een zoektocht naar een oplossing voor de herlocalisatie van enkele baanwinkels, blijkt toch een shoppingcenter van 23.000 vierkante meter worden. Ook de komst een AH XL van 3.500 m² baart zorgen.
Lees meer ››