Albert Heijn start thuisbezorging in België

Nieuws

Albert Heijn bezorgt vanaf deze lente boodschappen aan huis in de regio Antwerpen. Daarna wil de supermarktketen de dienst gefaseerd verder uitrollen in Vlaanderen.

We kunnen al langer online boodschappen doen bij Albert Heijn, maar moeten die nu nog ophalen bij een pick-up point. Met de bezorgservice wil de supermarktketen zijn propositie in België versterken. "Het is onze manier om nog meer daar te zijn waar de klant ons graag wil", zegt general manager Raf Van den Heuvel van Albert Heijn België.

Albert Heijn opende deze week zijn vijftigste winkel in ons land. De groei in België viel afgelopen jaar tegen. Dat komt volgens topman Frans Muller van moederconcern Ahold Delhaize doordat de markt nauwelijks groeit, terwijl er wel nieuwe spelers bij blijven komen. Rivaal Jumbo wil er groeien tot zeker honderd supermarkten.

Bron: retailtrends.nl

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2150)

Boost voor versbeleving

Nieuws

Ondernemers Michiel Masschelein en Annelies Himpens zochten naar vernieuwing in hun Carrefour Express in Rekkem. In samenwerking met Croustico lanceerden ze een broodjesconcept, gekneed naar hun winkel, de ‘Croustico Sandwich Corner’.
Lees meer ››

Technische werkloosheid verlengd

Nieuws

Vakbonden en werk­gevers zijn het in de Groep van 10 eens geraakt over een verlenging van de steunmaatregelen voor bedrijven om de coronacrisis te overbruggen van 30 juni tot 31 augustus. Het gaat dan onder meer om een voortzetting van de tijdelijke werkloosheid en de ­regeling voor ouderschapsverlof.
Lees meer ››

Menselijke factor onderschat

Nieuws

De menselijke factor in de vorm van competente, servicegerichte medewerkers wordt door veel retailers onderschat. Het menselijke aspect wint in belang in het post-corona tijdperk en wordt steeds meer het ‘nieuwe normaal’. Volgens Consensio zal de coronacrisis een aantal reeds bestaande trends nog versterken.
Lees meer ››