Albert Heijn start thuisbezorging in België

Nieuws

Albert Heijn bezorgt vanaf deze lente boodschappen aan huis in de regio Antwerpen. Daarna wil de supermarktketen de dienst gefaseerd verder uitrollen in Vlaanderen.

We kunnen al langer online boodschappen doen bij Albert Heijn, maar moeten die nu nog ophalen bij een pick-up point. Met de bezorgservice wil de supermarktketen zijn propositie in België versterken. "Het is onze manier om nog meer daar te zijn waar de klant ons graag wil", zegt general manager Raf Van den Heuvel van Albert Heijn België.

Albert Heijn opende deze week zijn vijftigste winkel in ons land. De groei in België viel afgelopen jaar tegen. Dat komt volgens topman Frans Muller van moederconcern Ahold Delhaize doordat de markt nauwelijks groeit, terwijl er wel nieuwe spelers bij blijven komen. Rivaal Jumbo wil er groeien tot zeker honderd supermarkten.

Bron: retailtrends.nl

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1989)

Varkensvlees on the road

Nieuws Productnieuws

20 maart vertrekt de VLAM 'foodtrucktour varkensvlees' opnieuw. Op parkings van supermarkten van verschillende ketens laat VLAM klanten kennismaken met de lekkernijen van het varken: mignonette, worst, varkenshaasje, buikspek en gehakt.
Lees meer ››

N.A.E.-assortiment bij Carrefour

Nieuws Productnieuws

Bij Carrefour vind je nu ook een selectie van de natuurlijke en vegan producten van N.A.E. De verzorgingsproducten van N.A.E. zijn biologisch gecertificeerd door ECOCERT en bevatten minimaal 97% natuurlijke ingrediënten en veganistische formules.
Lees meer ››