Artic Frisko goes IJsboerke

Nieuws Productnieuws

Iedereen kent hem wel, de Frisko van Artic. Een klassieker waar iedereen wel eens van heeft genoten. Deze klassieker behoort nu ook tot het IJsboerke-assortiment.

En volgens Ijsboerke hoort bij een nieuw merk ineens ook  een nieuw jasje, letterlijk! De IJsboerke Frisko is gemaakt met het IJsboerke vanille-roomijs omhuld met 100% Belgische chocolade. Deze geüpgrade versie valt alleszins al bij het IJsboerke-personeel zeer hard in de smaak.

De vernieuwde Frisko is te verkrijgen bij Match, Spar Lambrechts, Alvo en heel wat andere zelfstandige Carrefours. 

Lees ook ›› Alle producten (2343)

Super Teams 2020: eerste tussenstand

Nieuws

We zijn nog maar halverwege onze ‘De buurtsuper, jouw perfecte buur’ campagne en er hebben al 4.500 consumenten hun favoriete buurtsuper bedankt! De buurtsupers (één per enseigne) met de meeste bedankjes bekronen wij binnenkort tot 'Super Team 2020'. Een eerste tussenstand ...
Lees meer ››

"Buurtwinkel terug van weggeweest"

Nieuws

In het Nieuwsblad staat een interview met retailexpert Gino Van Ossel die bevestigt wat Buurtsuper.be al langer vaststelt: de coronacrisis zorgt er voor dat ons winkellandschap er versneld anders gaat uitzien. Met minder geïsoleerde baanwinkels en populairdere buurtwinkels en boerenmarkten.
Lees meer ››

UNIZO kijkt met argusogen naar shoppingcenter Malinas

Nieuws

UNIZO kijkt met argusogen naar het nieuwe shoppingcomplex 'Malinas', aan de afrit Mechelen-Noord langs de E19. Wat begon als een zoektocht naar een oplossing voor de herlocalisatie van enkele baanwinkels, blijkt toch een shoppingcenter van 23.000 vierkante meter worden. Ook de komst een AH XL van 3.500 m² baart zorgen.
Lees meer ››