Belgische chef-koks ontwikkelen recepten voor Delhaize
De bereide gerechten van de chefs maken tegenwoordig 25% van het totaal uit in de categorie ‘ready to heat meals’ en 50% in de categorie puree. Dat bewijst dat dit segment toekomst heeft. Tegelijkertijd merkt Delhaize dat vers steeds positiever gewaardeerd wordt in alle afdelingen. Met stijgingen van 10-15% voor verse soepen en verse vruchtensappen is het duidelijk waar de Belgische consumenten voor kiest. De producten van de andere afdelingen volgen dus het voorbeeld. Zo hebben de favoriete chef-koks van de Belgen opnieuw hun creativiteit laten spreken om een nieuw gamma van verse bereide gerechten te ontwikkelen. Peter Goossens, Lionel Rigolet, Sergio Herman, Wout Bru en Bart Desmidt hebben ieder één of twee recepten bedacht.
Als kers op de taart heeft Peter Goossens speciaal voor de klanten van Delhaize een truffelpuree samengesteld die beperkt beschikbaar zal zijn voor de eindejaarsfeesten.