Belgische Ice Crime Factory lanceert eerste suikervrije frisco van minder dan 100 calorieën

Nieuws Productnieuws

Zomerse temperaturen, volle zon. Het ideale moment om zich lekker te laten verwennen met een romig ijsje. Ware het niet dat de strijd tegen suiker tegenwoordig hevig (en terecht) woedt. De allereerste stick (de in de volksmond even smakelijk klinkende ‘frisco’) biedt 100% smaak, tegen minder dan 100 calorieën (96 om exact te zijn).

Hoe krijgen deze Sugar-Busters dit klaargespeeld? Dankzij stevia, een zoetstof van 100% natuurlijke oorsprong die in combinatie met de andere ingrediënten niet inboet op een heerlijk romige smaak, maar het calorieëngehalte wel drastisch verlaagt. De  stick van 50ml van Ice Crime Factory bevat tot 45% minder calorieën en 60% minder verzadigde vetten.
 
Hij is samengesteld uit ingrediënten van hoge kwaliteit, en afgewerkt met Belgische suikervrije chocolade en knapperige amandelen.  
 
De sticks worden vanaf 7 mei per pakje van 5 verkocht voor 3,99 € (aanbevolen verkoopsprijs).

Het product is de nieuwe telg uit een breder assortiment bestaande uit schepijsprod ucten: de vanillepot van 1000 ml en het assortiment pints van 500 ml - vanille, roasted coffee, chocolate almond crunch. Door hun samenstelling zijn alle “ICF-bendeleden” bovendien perfect geschikt voor diabeetlijders.Het Ice Crime-ijs is bovendien, dankzij een romige textuur, onmiddellijk schepbaar.

Lees ook ›› Alle producten (1227)