Ben jij onze nieuwe Groentevakman? Schrijf je in voor 5 mei

Nieuws

De inschrijvingen voor de wedstrijd Groentevakman zijn volop aan de gang. Terecht trots op jouw groenterayon of -kennis? Dien je kandidatuur in voor 5 mei.

Flandria gaat op zoek naar de beste groentespecialist van het jaar. Als je oog hebt voor topkwaliteit én winkelbeleving dan is deelnemen de boodschap. Deze editie richt zich in drie categorieen tot de zelfstandige supermarkten, de speciaalzaken en de marktkramers. Elke categorie wordt apart gejureerd.

Wordt jouw buurtsupermarkt de opvolger van de zussen Van Laecke van Spar Eke (foto)? Dat kan alleen maar door ons jouw inschrijving te bezorgen via dit inschrijfformulier. Maak kans op een waardebon ter waarde van 1.000 euro aan Flandria-groenten en een reportage in Buurtsuper.be Magazine.

Bezorg ons jouw motivatie voor 5 mei.
Meer info en het wedstrijdreglement lees je op www.groentevakman.be, waar je ook tien vuistregels voor de betere groenterayon terugvindt. De wedstrijd Groentevakman is in samenwerking van Buurtsuper.be, Flandria, VLAM en Boerenbond.

Tijdens het Buurtsuperfeest op woensdag 20 juni in Groot-Bijgaarden maken wij de winnaars bekend.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1382)

Interview met schrijver van hét marketingboek van 2018

Nieuws

Super magazine sprak met Rachid Lamrabat. Hij helpt bedrijven om hun marketing af te stemmen op de nieuwe consument. Zijn boek ‘Etnomarketing’ werd verkozen tot BAM Marketing Book of the Year 2018. Hij is spreker op ons marketingcongres in april. Lees hier, bij wijze van voorproefje, alvast het interview...
Lees meer ››