Bestel je Mooimakers affiches voor 31/5

Nieuws

Mooimakers, het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van de OVAM, Fost Plus en de VVSG, is in volle voorbereiding voor haar zomercampagne. De nieuwe affiches en de nieuwe 'wobbler' kunnen nog besteld worden tot eind mei.

Mooimakers, het Vlaamse initiatief tegen zwerfvuil en sluikstort van de OVAM, Fost Plus en de VVSG, is in volle voorbereiding voor haar zomercampagne, die in juni start. Dit jaar worden verschillende types van 'Mooimakers' geafficheerd om te laten zien dat iedereen een Mooimaker is.

Zo is er een jonge kerel die zijn blikje in de vuilnisbak dunkt, een oma die al joggend zwerfvuil opraapt of de man die hondenpoep opraapt… Er zijn tal van mogelijkheden vandaar ook centrale vraag in de campagne: “En wat voor Mooimaker ben jij?”.

Nieuw dit jaar is een leuke wobbler om bijvoorbeeld aan de kassa te hangen met als boodschap: 'Gooi je kassaticket niet op de grond'.

Geef je keuze en aantal door via http://bit.ly/zomercampagne-Mooimakers ten laatste op 31 mei.

Mooimakers levert de bestellingen in je winkel of een ander leveradres naar keuze.

Heb je nog vragen of wens je meer info? Neem dan een kijkje op de website https://mooimakers.be of stel je vraag via info@mooimakers.be

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2138)

Deelnamepakket al besteld?

Nieuws

Het deelnamepakket van onze imagocampagne bevat je attenties voor het Weekend van de Klant en je materiaal van onze imagocampagne (winkelaffiches en krasloten voor het jackpotspel) én je maakt kans om Super Team 2020 te worden!
Lees meer ››