Bestel uw deelnamepakket Weekend vd Klant 2018

Nieuws

Zoals elk jaar organiseert Buurtsuper.be de imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’. Zie dit zeker niet over het hoofd en bestel uw deelnamepakketten, dit jaar de Lotus Dinosaurus Mini's.

Buurtsuper.be organiseert dit jaar 6 en 7 oktober het Weekend van de Klant, samen met de commerciële groepen Alvo, AHDelhaize, AH Groep Peeters Govers, Carrefour, Lambrechts en Retail Partners Colruyt Group.

Vanaf maandag 3 september 2018 gaat onze website www.superbuurt.be in de ether.  2,7 miljoen gezinnen krijgen een persoonlijke e-mail, er zijn 11 miljoen bannerviews op populaire websites en tot slot 1,5 miljoen Facebook Adviews. Samen zullen die meer dan 100.000 bezoekers naar www.superbuurt.be leiden. Daar kunnen ze de digitale winkelkarquiz spelen, aankoopbons van €250 voor de buurtsuper en digitale kortingsbons winnen. Via de Store Locator worden ze vervolgens naar uw buurtsuper gegidst en kunnen zij hun favoriete ‘Super Team’ liken (die wij vervolgens trakteren op een leuke prijs!).  

Uiteraard is er als finale op 6 en 7 oktober 2018 het ‘Weekend van de Klant’ (eerder ‘Dag van de Klant’) en voorzien wij in uw deelnamepakket zoals steeds ook leuke attenties. Dit jaar worden dat de bekende en overheerlijke Lotus Dinosaurus Mini’s! (12 koekjes per verpakking van 42 gram). U betaalt slechts 63 euro voor 120 attenties! Hou de komende weken de communicatie van uw commerciële groep in de gaten en bestel bij hen uw deelnamepakket.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1296)

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››

Maximaal 0,8% loonstijging in 2019 en 2020

Nieuws

De lonen in ons land kunnen dit en volgend jaar max. 0,8% boven op de index stijgen. Dat blijkt uit het loonkostenrapport van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB), dat donderdag verscheen en waarvan De Tijd de grote lijnen vernam. Het rapport luidt het begin in van het loonoverleg tussen de vakbonden en de werkgeversorganisaties.
Lees meer ››