Buurtsuper.be biedt zijn leden gratis personeelsopleiding aan

Nieuws

Indien onze buurtsupermarkten zich willen blijven onderscheiden, dan zal dat vooral door toedoen van winkelbeleving, productkennis en klantvriendelijkheid moeten gebeuren.

De rol van de winkelbediende wordt alsmaar belangrijker. Buurtsuper.be biedt via het eigen trainingscenter PMO cvba haar leden een gratis personeelsopleiding aan. Na aftrek van de KMO Portefeuille, past Buurtsuper.be immers het verschil bij. De opleidingen vinden plaats in de winkel zelf en tijdens de openingsuren. De personeelsleden worden in kleinere groepjes opgeleid zodat het rendement van de opleiding optimaal is.

Kijk snel op www.pmocvba.be en maak uw keuze! Voor meer info: info@buurtsuper.be of info@pmocvba.be  
 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1366)

3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.
Lees meer ››

Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.
Lees meer ››