Buurtsuper.be magazine zomer verschenen

Nieuws

De zomereditie van Buurtsuper.be is in aantocht. In deze editie blikken we terug op ons gesmaakte buurtsuperfeest dat plaatsvond in het prachtige Salons Waerboom in Groot-Bijgaarden.

Onze zes verkozen Super Teams kregen tijdens het buurtsuperfeest op woensdagavond 20 juni elk een grootse teamfoto overhandigd, alsook elke medewerker een Bongo-bon. Alle zes komen ze aan bod, met onder meer hun motivatietips voor enthousiast winkelpersoneel. De twee winnaars Groentevakman zetten we graag in de volgende editie in de kijker met een reportage.

Online shoppen

In deze editie lees je ook een rondetafel over online shoppen. Rond de tafel zitten enkele buurtsupermarkten, centrale Spar Lambrechts, Meat and More, en expert ter zake Dirk Vanderveken buigen zich over volgende vraag: "Hoe kunnen we ons als buurtsuper hiertegen wapenen?" Mogelijk kan dat door ons verder te specialiseren. Elsen Kaasambacht geeft alvast tips hoe je dat kan doen met een perfecte kaastoog.

Andere winkel in de kijker is de nieuwe Carrefour Market in Willebroek, die in een voormalige autogarage met lichtkoepels in natuurlijk daglicht baadt.

In de voeding wikken en wegen we de charcuterie, geven we enkele tips rond vloeronderhoud en blikken we vooruit op het nieuwe schooljaar.

We kondigen bij onze nieuwtjes voor het najaar ook meteen de inspiratiereis naar het Italiaanse Bologna aan, waar we kennismaken met het concept Eataly. Registreer je voor deze reis. Meer info vind je hier.

Steek jouw licht op over deze interessante onderwerpen. Binnenkort vind je het magazine ook online terug.

Wij blijven bereikbaar

Indien je met vakantie kan vertrekken, geniet er met volle teugen van! Wij blijven de hele zomer bereikbaar op het gekende nummer: 02 21 22 622

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1333)

Hoe evolueert de rentabiliteit van jouw buurtsuper?

Nieuws

Financieel expert Luc Roesems maakte in opdracht van Buurtsuper.be een analyse van de jaarrekeningen van 400 zelfstandige supermarkten over de laatste drie jaar. In deze infosessies - een per enseigne - kan je de resultaten van jouw buurtsuper benchmarken met die van je collega's.
Lees meer ››

Nieuwe fiscaalvriendelijke verloning

Nieuws

Op 1 januari 2018 deed de 'winstpremie' zijn intrede in uitvoering van het zomerakkoord. Met de winstpremie kan je een deel van je winst als bonus toekennen aan je werknemers. Dit is een fiscaalvriendelijke verloning.
Lees meer ››

Mr. Georges, topkwaliteit in de supermarkt

Nieuws Winkelopeningen

Eataly en Whole Foods Market zijn concepten die met een exclusief aanbod in respectievelijk Italiaanse en organische producten wereldwijd succes kennen. Medio 2018 werd met Mr. Georges een Belgische tegenhanger van dit shop-in-shopconcept gelanceerd. We mochten voor Super magazine dit unieke concept voor jullie voorproeven.
Lees meer ››