Buurtsuper.be op inspiratiereis in Kopenhagen

Nieuws

Vorige week nam een twintigtal zelfstandige supermarktuitbaters deel aan de tweedaagse inspiratiereis die Buurtsuper.be organiseerde naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. Op het programma stonden bezoeken aan eigentijdse winkelconcepten.

Gids van dienst en Kopenhagen-kenner was retail expert en PMO- trainer Steven Saenen. Op het programma stonden eigentijdse winkelconcepten met enkele buurtsupermarkten zoals Irma, tal van nichezaken zoals een productiebedrijfje van karamellen met bijhorende winkel, een drankenzaak gekoppeld aan bar & restaurant en een overdekte market met tal van stalletjes voor de echte foodies.

De tweede deelnemende groep aan de inspiratiereis naar Kopenhagen  staat gepland voor het najaar op 9 en 10 oktober. Er zijn nog 2 plaatsen vrij. Inschrijven kan via mail.
IMG_1585

 


 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1469)

VLAM activiteitenverslag 2018

Nieuws

De buitenwereld kent VLAM vooral van de binnenlandse mediacampagnes voor consumenten. VLAM spreekt echter ook professionals aan: gezondheidswerkers, handelaars, winkeliers of horeca-uitbaters. Het promotiecentrum hecht steeds meer belang aan communicatie over duurzaamheid.
Lees meer ››

Wat met flexi-jobs na verkiezingen?

Nieuws

Wie minstens vier vijfde werkt of gepensioneerd is, mag een flexi-job uitoefen in de horeca, bij bakkers en slagers en in de kleinhandel. Sommige politieke partijen stellen het systeem van de flexi-jobs in vraag.
Lees meer ››