Buurtsuper.be op inspiratiereis in Kopenhagen

Nieuws

Vorige week nam een twintigtal zelfstandige supermarktuitbaters deel aan de tweedaagse inspiratiereis die Buurtsuper.be organiseerde naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. Op het programma stonden bezoeken aan eigentijdse winkelconcepten.

Gids van dienst en Kopenhagen-kenner was retail expert en PMO- trainer Steven Saenen. Op het programma stonden eigentijdse winkelconcepten met enkele buurtsupermarkten zoals Irma, tal van nichezaken zoals een productiebedrijfje van karamellen met bijhorende winkel, een drankenzaak gekoppeld aan bar & restaurant en een overdekte market met tal van stalletjes voor de echte foodies.

De tweede deelnemende groep aan de inspiratiereis naar Kopenhagen  staat gepland voor het najaar op 9 en 10 oktober. Er zijn nog 2 plaatsen vrij. Inschrijven kan via mail.
IMG_1585

 


 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1366)

3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.
Lees meer ››

Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.
Lees meer ››