Buurtsupers staan er vaak alleen voor…

Nieuws

Buurtsuper.be heeft een reeks leuke cartoons ontwikkeld waarmee ze de meerwaarde van de vereniging wil aantonen. Zonder de ledencontacten zou Buurtsuper.be geen goed zicht hebben over wat er bij de buurtsupermarkten écht omgaat. Maar leden halen zelf ook veel voordeel uit de contacten met zielsverwanten: praktische ervaringen uitwisselen, samen op studiereis om nieuwe ideeën op te doen,… Kortom, alles wat het (beroeps)leven zoveel rijker maakt.

Luc Ardies van Buurtsuper.be: “We zijn ondertussen uitgegroeid tot een warme vereniging. Laatst hadden twee zaakvoerders zich samen ingeschreven op studiereis naar Kopenhagen. Eén van de twee moest noodgedwongen afhaken en de andere twijfelde of ze nog wel zou meegaan. Gelukkig heeft ze dat gedaan, want nadien getuigde ze dat ze als ‘nieuwkomer’ direct werd opgenomen in de groep en dat het één van haar leukste studiereizen is geworden. Dat doet me ontzettend veel plezier en sterkt ons in de gedachten dat we zoveel meer te bieden hebben dan lobbyen en harde ledenvoordelen.".

Meer weten over de ledenvoordelen? http://www.buurtsuper.be/nl/ledenvoordelen

Meteen lid worden? http://www.buurtsuper.be/nl/lid-worden

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1296)

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››

Maximaal 0,8% loonstijging in 2019 en 2020

Nieuws

De lonen in ons land kunnen dit en volgend jaar max. 0,8% boven op de index stijgen. Dat blijkt uit het loonkostenrapport van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB), dat donderdag verscheen en waarvan De Tijd de grote lijnen vernam. Het rapport luidt het begin in van het loonoverleg tussen de vakbonden en de werkgeversorganisaties.
Lees meer ››