Buurtsupers staan er vaak alleen voor…

Nieuws

Buurtsuper.be heeft een reeks leuke cartoons ontwikkeld waarmee ze de meerwaarde van de vereniging wil aantonen. Zonder de ledencontacten zou Buurtsuper.be geen goed zicht hebben over wat er bij de buurtsupermarkten écht omgaat. Maar leden halen zelf ook veel voordeel uit de contacten met zielsverwanten: praktische ervaringen uitwisselen, samen op studiereis om nieuwe ideeën op te doen,… Kortom, alles wat het (beroeps)leven zoveel rijker maakt.

Luc Ardies van Buurtsuper.be: “We zijn ondertussen uitgegroeid tot een warme vereniging. Laatst hadden twee zaakvoerders zich samen ingeschreven op studiereis naar Kopenhagen. Eén van de twee moest noodgedwongen afhaken en de andere twijfelde of ze nog wel zou meegaan. Gelukkig heeft ze dat gedaan, want nadien getuigde ze dat ze als ‘nieuwkomer’ direct werd opgenomen in de groep en dat het één van haar leukste studiereizen is geworden. Dat doet me ontzettend veel plezier en sterkt ons in de gedachten dat we zoveel meer te bieden hebben dan lobbyen en harde ledenvoordelen.".

Meer weten over de ledenvoordelen? http://www.buurtsuper.be/nl/ledenvoordelen

Meteen lid worden? http://www.buurtsuper.be/nl/lid-worden

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1415)

Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Hoe hoog is het plezier bij jouw medewerkers? Tijdens de Dag van de Medewerker zet je ze misschien extra in de bloemen, maar gelukkige medewerkers zijn het hele jaar door belangrijk. Ze bepalen immers of jouw buurtsuper succesvol is!
Lees meer ››

Nieuwe blauwe zak

Nieuws

Op 1 april 2019 zijn de eerste intercommunales Verko et IDM van start gegaan met de nieuwe en uitgebreide ‘blauwe zak’. Deze laat nu ook plastic verpakkingen toe die vroeger werden geweigerd zoals botervlootjes, yoghurt potjes,…
Lees meer ››