Carrefour Drive nu ook in de stad

Nieuws Winkelopeningen

Carrefour zet zijn expansie voort met de opening van zijn eerste Walk-in Drive in Brussel. Zo genieten klanten van een winkel in de binnenstad met het aanbod en de prijzen van een hypermarkt, promoties inbegrepen.

Winkelen kan een hele klus zijn ... Om deze 'verplichte' taak te vergemakkelijken, biedt Carrefour al sinds 2013 zijn Drive aan. Het principe: winkelen op het internet en vervolgens de boodschappen met de auto ophalen bij een Hypermarkt Carrefour of een Carrefour Markt. De aankopen worden vervolgens rechtstreeks in de kofferbak van de klant geplaatst. Een échte tijdswinst. Om het aanbod aan buurtwinkels in de stad te vervolledigen, lanceert Carrefour België nu de Walk-in Drive.

Wat is de Walk-in Drive?
Het principe is simpel: de klant bestelt online en haalt zijn boodschappen te voet op, in het afhaalpunt. Voordeel? Bestellingen worden elders voorbereid, in een groot depot, en de consument heeft toegang tot een groot aantal referenties van Carrefour (10.000, in plaats van 4.500 in een Carrefour Express). Alles tegen de prijs van een hypermarkt, promoties inbegrepen. Dit nieuwe aanbod vervangt niet de andere opties voor de klant (levering in het bijzonder), maar komt overeen met een nieuwe dienst. De klant bepaalt zelf wanneer hij zijn producten komen afhalen.

Met dit concept wil Carrefour een nieuw type klanten bereiken. De stadscentra omvatten meer eenpersoonshuishoudens en mensen die geen gemotoriseerde voertuigen hebben.

Wie zijn boodschappen wil ophalen in de eerste Walk-in Drive in België moet zijn bestelling plaatsen via de carrefour.eu of de Carrefour-app (App Store of Google Play) en de Walk-in Drive kiezen. Bij het voltooien van zijn bestelling kiest hij het tijdstip van ophaling. Deze Walk-in Drive is gevestigd in de Carrefour Express Froissart te Brussel, in het hartje van de Europese wijk.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2213)