Carrefour Market Mechelen en Ath en Spar Good Food Rekem op kop voor ‘Super Team 2018’

Nieuws

In het kader van onze imagocampagne ‘Samen bouwen aan een superbuurt’ is onze website www.superbuurt.be nu tien dagen online. Klanten kunnen op deze site op hun favoriete buurtsuper stemmen. Per enseigne wordt er op die manier één winnaar ‘Super Team 2018’ verkozen.

Afgelopen zondag of na één week online werd de top 3 gevormd door twee Carrefour Markets (Mechelen en Ath) en één Spar Good Food (Rekem). Zij verkregen tot nu toe het meest aantal ‘likes’ van hun klanten. De verkiezing loopt zolang de website in de ether blijft: tot einde november kunnen bezoekers van de website op hun buurtsuper stemmen.

Na één week kende www.superbuurt.be reeds 8.389 bezoeken van 6.491 unieke bezoekers die gemiddeld 33.196 pagina’s bezochten gedurende elk 2 minuten en 32 seconden. HighCo Data die de website coördineert kan vergelijken met gelijkaardige sites en stelt dat dit opmerkelijk goede resultaten zijn.

Jouw team als Superteam 2018

Wijs jouw klanten door naar de store locator op www.superbuurt.be en laat hen jouw team tot superteam stemmen! Jouw team wordt tijdens ons volgende buurtsuperfeest volop gevierd. Elke medewerker krijgt een fijn cadeau overhandigd.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1296)

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››

Maximaal 0,8% loonstijging in 2019 en 2020

Nieuws

De lonen in ons land kunnen dit en volgend jaar max. 0,8% boven op de index stijgen. Dat blijkt uit het loonkostenrapport van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB), dat donderdag verscheen en waarvan De Tijd de grote lijnen vernam. Het rapport luidt het begin in van het loonoverleg tussen de vakbonden en de werkgeversorganisaties.
Lees meer ››