Carrefour opent drie Carrefour-Express-buurtwinkels op een week tijd

Nieuws Winkelopeningen

Evere, 27 juni 2019 - Met de opening van drie nieuwe winkels in Boechout, Boom en Scherpenheuvel zet Carrefour België de expansie van haar buurtwinkels voort. Carrefour gaat verder op dit elan met de ambitie om per jaar 30 winkels te openen.

In deze winkels is alles in het werk gesteld opdat de klant zijn boodschappen gemakkelijk, snel en in een aangename en ruime omgeving kan doen. Zoals alle Carrefour Express-winkels stemmen deze nieuwe buurtwinkels, die vandaag hun deuren openen, hun aanbod perfect af op de verwachtingen van de klanten. Zij stellen gebruiksklare en gezonde maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag voor: bereide maaltijden, snacks, fruit … maar ook vlees, gevogelte, vis, verse (bio-)groenten en oplossingen voor een gezellig aperitief als ook gekoelde dranken. Bovendien vindt men er een brede waaier aan basisproducten en alle onontbeerlijke producten op het vlak van droge voeding en drogisterij.

Deze winkels zetten het Act For Food-programma dat concrete acties voorstelt om beter te eten extra in de kijker. De pas geopende Carrefour Express-winkels bieden talrijke diensten, zoals versgeperst sinaasappelsap, gebraden kip, verkoop van iTunes- & telefoonkaarten, vervoersbewijzen voor het openbaar vervoer en een selectie aan bloemen. De ruime openingsuren zijn een extra troef van deze winkels. 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1774)

Delhaize hernieuwt samenwerking met Actiris

Nieuws

Brussel - De Brusselse minister van Tewerkstelling en Beroepsopleiding Bernard Clerfayt en Delhaize hernieuwen de samenwerking tussen Delhaize en de openbare diensten voor tewerkstelling, Actiris, en opleiding, Bruxelles Formation en de VDAB Brussel. De gezamenlijke doelstelling is om de Brusselaars nieuwe kansen te bieden op de arbeidsmarkt en zo het aantal Brusselaars met een baan te verhogen.
Lees meer ››