Carrefour opent nieuwe Market in Anderlecht

Nieuws Winkelopeningen

In 2017 opende Carrefour een tiental nieuwe Market supermarkten. In Anderlecht is een volledig nieuwe Carrefour Market geopend, de eerste van een tiental Market supermarkten die Carrefour in 2018.

De klanten van de nieuwe Market van Anderlecht kunnen terecht in zo’n 740 m² winkeloppervlakte, waar plaats is voor brede gangen voor een groot winkelcomfort. In het nieuwe moderne gebouw werd een logisch en aangenaam winkelparcours uitgetekend en door de heldere inrichting en lage meubels krijg je een volledig overzicht over de hele winkel.

De gezellige ledverlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Ook de duurzaamheid werd niet uit het oog verloren, met de installatie van de nieuwste energiezuinige koelinstallaties op CO² (met panoramische deuren op de koelmeubels).

Wereldkeuken
De winkel speelt in opde huidige voedingstrends met een assortiment glutenvrije en dieetproducten, naast een ruime keuze biologische producten en producten uit de Wereldkeuken. Producten van eigen bodem en het accent op de versmarkt Market geeft de voorrang aan producten van bij ons.

Meer dan ooit werkt Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen. De klanten vinden er bijvoorbeeld enkele lokale, artisanale bieren terug en de vruchtensappen van de Ferme de la Chise. Daarnaast wordt in de afdeling groenten en fruit extra aandacht geschonken aan Belgische producten, met respect voor de seizoenen. 

De winkel heeft ruime openingsuren en zal ook op zondag geopend zijn van 8.00 tot 20.00 uur.

Er staan 34 overdekte parkeerplaatsen ter beschikking van de winkel, die ook is voorzien van een Carrefour Drive-afhaalpunt. Klanten kunnen er ook hun Simply You Box afhalen die ze besteld hebben op www.SimplyYouBox.be.

In de winkel zullen een tiental nieuwe medewerkers aan de slag gaan, die grotendeels afkomstig zijn uit de regio.  

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1333)

Hoe evolueert de rentabiliteit van jouw buurtsuper?

Nieuws

Financieel expert Luc Roesems maakte in opdracht van Buurtsuper.be een analyse van de jaarrekeningen van 400 zelfstandige supermarkten over de laatste drie jaar. In deze infosessies - een per enseigne - kan je de resultaten van jouw buurtsuper benchmarken met die van je collega's.
Lees meer ››

Nieuwe fiscaalvriendelijke verloning

Nieuws

Op 1 januari 2018 deed de 'winstpremie' zijn intrede in uitvoering van het zomerakkoord. Met de winstpremie kan je een deel van je winst als bonus toekennen aan je werknemers. Dit is een fiscaalvriendelijke verloning.
Lees meer ››

Mr. Georges, topkwaliteit in de supermarkt

Nieuws Winkelopeningen

Eataly en Whole Foods Market zijn concepten die met een exclusief aanbod in respectievelijk Italiaanse en organische producten wereldwijd succes kennen. Medio 2018 werd met Mr. Georges een Belgische tegenhanger van dit shop-in-shopconcept gelanceerd. We mochten voor Super magazine dit unieke concept voor jullie voorproeven.
Lees meer ››