Cocktails met Hendrick's Gin

Nieuws Productnieuws

Hendrick’s Gin bedacht zeven frisse cocktails met in de hoofdrol zijn beroemde Schotse gin en zijn nieuwste creatie in beperkte editie, de Hendrick’s Midsummer Solstice. De zomer staat helemaal in het teken van Hendrick’s Gin.

In juni zet Hendrick's Gin zijn odyssee verder met de lancering van Hendrick’s Midsummer Solstice, de eerste beperkte editie die rechtstreeks aan de consument wordt aangeboden. Hendrick’s Midsummer Solstice is gemaakt met dezelfde nieuwsgierigheid die ooit aan de basis lag van Hendrick’s Gin.

Het is een regelrechte ode aan de mysterieuze bloemen van de zomerzonnewende. Het resultaat is een bloemige, heerlijk verfrissende en heldere gin, met de aromatische intensiteit van de zomerzonnewende, die volledig tot zijn recht komt in de mond zonder de essentie van Hendrick’s Gin te verloochenen. 

Hendrick's Midsummer Solstice wordt vanaf begin juni en voor een beperkte periode aangeboden bij Delhaize, de betere cavisten, in een selectie van cocktailbars en op de Hendrick's Gin zomer pop-upbar.

Enkele recepten ter inspiratie:

Schermafbeelding2019-06-07om14.31.50.143201

Meer op www.hendricksgin.com

 

Lees ook ›› Alle producten (1917)