De foodtruck van Kris Derua

Nieuws

Wanneer Kris Derua nood heeft aan een nieuwe uitdaging, beslist hij om een foodtruck over te nemen. “Als er dertig man voor je mobiel staat omdat ze jouw pasta willen eten, geeft dat een onbeschrijfelijk gevoel!”, verklaart hij zijn nieuwe hobby in onze rubriek 'Na de uren'.

Kris Derua, verantwoordelijke voor de slagerij van Carrefour Kortenberg en Boortmeerbeek werd 48 en besefte dat hij nood had aan iets nieuws. Op een dag vindt zijn echtgenote een foodtruck om over te nemen. “De mobiel zelf was in uitstekende staat en stond ons enorm aan. Er waren bovendien al enkele feesten geboekt voor de komende maanden. En toen we de foto’s van de feesten van de vorige eigenaar zagen, wist ik het: dit wil ik ook doen.”

Om te begrijpen waarom hij dit zo graag doet, moeten we het volgens hem zelf eens meemaken. “Het geeft een ongelofelijk gevoel van waardering wanneer er dertig man voor je truck staan aan te schuiven. Die komen wel voor jouw pasta, hé.” 

Zijn grote droom? “Met de foodtruck op Tomorrowland staan, natuurlijk. Wie droomt daar niet van? Maar dat hoeft niet. Als ik op een klein gezellig festivalletje kan staan samen met andere trucks of fijn bij mensen thuis in de tuin, ben ik al meer dan content!”

Lees het hele verhaal van Kris in ons Super magazine of via deze link

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2138)

Deelnamepakket al besteld?

Nieuws

Het deelnamepakket van onze imagocampagne bevat je attenties voor het Weekend van de Klant en je materiaal van onze imagocampagne (winkelaffiches en krasloten voor het jackpotspel) én je maakt kans om Super Team 2020 te worden!
Lees meer ››