De wijnen en bubbels van Delhaize

Nieuws Productnieuws

Van 13 februari tot 11 maart kan je een selectie van meer dan 200 wijnen en bubbels in promotie ontdekken bij Delhaize. Ter gelegenheid van haar wijnbeurs blikt Delhaize terug op 2019 (met enkele kerncijfers) en kondigt het zijn doelstellingen voor 2020 aan.

Terugblik op 2019

2019 was een positief jaar voor Delhaize, dat blijft evolueren en zijn marktaandeel voor de categorie wijn, schuimwijn en alcoholvrije wijn zag stijgen.

Wat betreft volume werden er meer dan 2,3 miljoen flessen champagne verkocht. Prosecco neemt een goede plaats in op de ranglijst met meer dan 1,3 miljoen verkochte flessen in 2019. Het is zonder twijfel de roséwijn die het goed doet met meer dan 7 miljoen liter verkochte wijn.

De Belgen worden echter nog even sterk aangetrokken tot alcoholvrije dranken. Ook alcoholvrije wijnen winnen terrein met meer dan 700 000 verkochte flessen.

Trends en Doelstellingen van Delhaize voor 2020

Delhaize heeft vastgesteld dat de verschillen tussen de Belgische regio’s steeds belangrijker worden. Daarom heeft het haar aanbod aangepast per regio om haar klanten nog meer tevreden te stellen.

Promoties maar ook advies

In het kader van deze nieuwe wijnbeurs, die plaatsvindt van donderdag 13 februari tot en met woensdag 11 maart, biedt Delhaize 2+1 gratis- en -25% promoties aan op meer dan 200 wijnen, schuimwijnen en alcoholvrije wijnen. Maar Delhaize gaat nog verder door elke week twee nieuwe 1+1-promoties aan te bieden die in de winkel ontdekt en geproefd kunnen worden, alsook vele bijkomende promoties op het online assortiment.

Het merk met de leeuw staat bekend om zijn experts in de wijnafdeling van de winkel om de klanten zo goed mogelijk te adviseren. Tijdens de wijnbeurs wordt de raad die in de supermarkten wordt gegeven, gebundeld in een brochure. Bewaar deze om altijd te weten wat de beste food pairing-mogelijkheden zijn. Delhaize nodigt haar klanten uit om te proeven met hun ogen dicht om de verrassende combinaties te ontdekken.

Lees ook ›› Alle producten (2361)

AH, Jumbo en Plus introduceren 'slimme' displays

Nieuws

Albert Heijn, Jumbo en Plus introduceren deze week 'slimme displays' van het bedrijf Pure Value in hun filialen. Het zou gaan om de zogenoemde duurzame en herbruikbare Proteus-productdisplay, die de huidige wegwerpdisplays moet vervangen. Zeventig procent van de Nederlandse supermarkten zou de nieuwe displays deze week introduceren.
Lees meer ››

Steun voor Pink Ribbon van Carrefour

Nieuws

Carrefour sluit zich dit jaar opnieuw aan bij de acties van Pink Ribbon, een organisatie die zich richt op het vergroten van het bewustzijn rond borstkanker. Er zullen consumentenacties in de winkels plaatsvinden en Carrefour-medewerkers stappen mee in De Roze Mars.
Lees meer ››