Deel de filmpjes van Nick, Astrid en Emilie!

Nieuws

Om te bewijzen dat de buurtsuper écht de perfecte buur is, daagden we acht influencers uit. Ze gingen bij hun buren aankloppen en dingen vragen die je eigenlijk enkel bij je buurtsuper kan krijgen. Heb jij hun grappige filmpjes al gedeeld?

Onder andere Nick Laenen, bekend van het programma ‘Blind Getrouwd’, ging met een verborgen camera bij zijn buur langs om koffie, én melk en suiker én Jules De Strooper koekjes te vragen. Astrid Coppens bleek van alles voor haar baby nodig te hebben en Emilie Dupuis (FR) dacht haar ontbijt gewoon bij de buren te gaan halen.

Uit hun zoektocht blijkt dat de buurtsuper echt de énige buur is waar je alles aan kan vragen! Hun filmpjes vind je via www.superbuurt.be

Ook ‘local heroes’ Kasper Heene, Eline Van Dingenen, Naomi & Carina, Amaury Van Kenhove en Marine Eloy (FR) deden dezelfde test bij hun buren. Hun stunts leverende enkele hilarische filmpjes op die je kan bekijken (en delen) via de Facebook pagina en het YouTube kanaal van Superbuurt. 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2343)

Super Teams 2020: eerste tussenstand

Nieuws

We zijn nog maar halverwege onze ‘De buurtsuper, jouw perfecte buur’ campagne en er hebben al 4.500 consumenten hun favoriete buurtsuper bedankt! De buurtsupers (één per enseigne) met de meeste bedankjes bekronen wij binnenkort tot 'Super Team 2020'. Een eerste tussenstand ...
Lees meer ››

"Buurtwinkel terug van weggeweest"

Nieuws

In het Nieuwsblad staat een interview met retailexpert Gino Van Ossel die bevestigt wat Buurtsuper.be al langer vaststelt: de coronacrisis zorgt er voor dat ons winkellandschap er versneld anders gaat uitzien. Met minder geïsoleerde baanwinkels en populairdere buurtwinkels en boerenmarkten.
Lees meer ››

UNIZO kijkt met argusogen naar shoppingcenter Malinas

Nieuws

UNIZO kijkt met argusogen naar het nieuwe shoppingcomplex 'Malinas', aan de afrit Mechelen-Noord langs de E19. Wat begon als een zoektocht naar een oplossing voor de herlocalisatie van enkele baanwinkels, blijkt toch een shoppingcenter van 23.000 vierkante meter worden. Ook de komst een AH XL van 3.500 m² baart zorgen.
Lees meer ››