Delhaize speelt in op voetbalgekte

Nieuws

Delhaize neemt specifieke maatregelen om haar medewerkers de kans te bieden om de historische halve finale van de Rode Duivels tegen Frankrijk te bekijken met vrienden, collega’s en familie.

Delhaize wil al haar medewerkers de kans geven om historische halve finale van Rode Duivels te bekijken: alle supermarkten sluiten vandaag, dinsdag 10 juli om 19.00 u.

Speciaal voor het wereldkampioenschap in Rusland zijn er volgende acties voorzien:

  • Alle 128 Delhaize supermarkten in België zullen dinsdag uitzonderlijk om 19.00 u. sluiten in plaats van 20.00 u. zodat alle medewerkers in de winkels op tijd de match kunnen bekijken. 

  • Alle medewerkers van de logistieke centra zullen de mogelijkheid hebben om de match live te bekijken in de rustzalen.

  • En een groot deel van de zelfstandige Delhaizewinkels (AD Delhaize, Proxy Delhaize en Shop&Go) nemen gelijkaardige initiatieven.

Alle 32 000 medewerkers van Delhaize staan dan ook 100 % achter onze Rode Duivels en hopen samen op een overwinning tegen Frankrijk. #RedTogether

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1333)

Hoe evolueert de rentabiliteit van jouw buurtsuper?

Nieuws

Financieel expert Luc Roesems maakte in opdracht van Buurtsuper.be een analyse van de jaarrekeningen van 400 zelfstandige supermarkten over de laatste drie jaar. In deze infosessies - een per enseigne - kan je de resultaten van jouw buurtsuper benchmarken met die van je collega's.
Lees meer ››

Nieuwe fiscaalvriendelijke verloning

Nieuws

Op 1 januari 2018 deed de 'winstpremie' zijn intrede in uitvoering van het zomerakkoord. Met de winstpremie kan je een deel van je winst als bonus toekennen aan je werknemers. Dit is een fiscaalvriendelijke verloning.
Lees meer ››

Mr. Georges, topkwaliteit in de supermarkt

Nieuws Winkelopeningen

Eataly en Whole Foods Market zijn concepten die met een exclusief aanbod in respectievelijk Italiaanse en organische producten wereldwijd succes kennen. Medio 2018 werd met Mr. Georges een Belgische tegenhanger van dit shop-in-shopconcept gelanceerd. We mochten voor Super magazine dit unieke concept voor jullie voorproeven.
Lees meer ››