Delhaize speelt in op voetbalgekte

Nieuws

Delhaize neemt specifieke maatregelen om haar medewerkers de kans te bieden om de historische halve finale van de Rode Duivels tegen Frankrijk te bekijken met vrienden, collega’s en familie.

Delhaize wil al haar medewerkers de kans geven om historische halve finale van Rode Duivels te bekijken: alle supermarkten sluiten vandaag, dinsdag 10 juli om 19.00 u.

Speciaal voor het wereldkampioenschap in Rusland zijn er volgende acties voorzien:

  • Alle 128 Delhaize supermarkten in België zullen dinsdag uitzonderlijk om 19.00 u. sluiten in plaats van 20.00 u. zodat alle medewerkers in de winkels op tijd de match kunnen bekijken. 

  • Alle medewerkers van de logistieke centra zullen de mogelijkheid hebben om de match live te bekijken in de rustzalen.

  • En een groot deel van de zelfstandige Delhaizewinkels (AD Delhaize, Proxy Delhaize en Shop&Go) nemen gelijkaardige initiatieven.

Alle 32 000 medewerkers van Delhaize staan dan ook 100 % achter onze Rode Duivels en hopen samen op een overwinning tegen Frankrijk. #RedTogether

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1112)

Carrefour lanceert personal shopper dienst

Nieuws

Carrefour lanceert personal shopper dienst Shipto. Deze mobiele app, brengt klanten in contact met personal shoppers. In de app kiest de klant de winkel waar hij wil kopen, voegt de producten toe aan het winkelmandje en plaatst zijn bestelling. Vervolgens worden de aankopen door de personal shopper met een elektrische bakfiets geleverd op het gewenste adres. Daarmee speelt deze retailer slim in op het tijdsgebrek bij klanten.
Lees meer ››