Delhaize speelt in op voetbalgekte

Nieuws

Delhaize neemt specifieke maatregelen om haar medewerkers de kans te bieden om de historische halve finale van de Rode Duivels tegen Frankrijk te bekijken met vrienden, collega’s en familie.

Delhaize wil al haar medewerkers de kans geven om historische halve finale van Rode Duivels te bekijken: alle supermarkten sluiten vandaag, dinsdag 10 juli om 19.00 u.

Speciaal voor het wereldkampioenschap in Rusland zijn er volgende acties voorzien:

  • Alle 128 Delhaize supermarkten in België zullen dinsdag uitzonderlijk om 19.00 u. sluiten in plaats van 20.00 u. zodat alle medewerkers in de winkels op tijd de match kunnen bekijken. 

  • Alle medewerkers van de logistieke centra zullen de mogelijkheid hebben om de match live te bekijken in de rustzalen.

  • En een groot deel van de zelfstandige Delhaizewinkels (AD Delhaize, Proxy Delhaize en Shop&Go) nemen gelijkaardige initiatieven.

Alle 32 000 medewerkers van Delhaize staan dan ook 100 % achter onze Rode Duivels en hopen samen op een overwinning tegen Frankrijk. #RedTogether

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1193)

Aangekondigde controleactie FAVV in Sint-Truiden

Nieuws

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) voert van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 27 oktober 2018 een controleactie uit in Sint-Truiden. Hierbij worden alle ondernemers die actief zijn in de voedselketen gecontroleerd.
Lees meer ››

Groeiende e-commerce: wees je bewust van toegevoegde waarde

Nieuws

In de ‘Tijd’ van afgelopen weekend verscheen een artikel over grote bedrijven die met online verkoop starten en hierbij hun klanten & winkels ‘bypassen’. Zowel in de lingerie- als verzekeringssector blijkt de online verkoop, waarbij bedrijven rechtstreeks de consument aanspreken, aanleiding te geven tot een moeilijke evenwichtsoefening.
Lees meer ››