Delhaize Supermarkt Bosuil volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarkt concept

Nieuws Winkelopeningen

Deurne – Na een grondige renovatie is de Delhaize-supermarkt Bosuil klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. De renovatie van Delhaize Bosuil was een huzarenstuk aangezien de winkel in slechts 2,5 weken van top tot teen werd gerenoveerd.

Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Na een grondige bevraging en analyse van de behoeften van haar klanten ontwikkelde Delhaize dit volledig nieuwe winkelconcept waarin wordt afgestapt van de klassieke inrichting, ten voordele van een concept met de focus op convenience, inspiratie en innovatie. Het nieuwe winkelconcept speelt in op de steeds evoluerende verwachtingen van de klant. Met andere woorden, in de nieuwe Delhaize-supermarkt Bosuil staan de klant en beleving meer dan ooit centraal.

Om de dagelijkse boodschappen gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken in supermarkt Bosuil. En hoe. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van de nieuwe Delhaize-supermarkt Bosuil” zegt Jelle Van Gansen, winkeldirecteur van supermarkt Bosuil.

Blikvanger in de nieuwe supermarkt in Deurne is het gloednieuwe Fresh Atelier. Klanten willen oplossingen die hen het leven makkelijker maken. Delhaize lanceert daarom een zone waar kant-en-klare schotels en bereidingen vers worden bereid. Dit Fresh Atelier garandeert de versheid van de producten door op dagbasis te werken met recepten die helpen bijdragen tot een evenwichtigere voeding. Dit concept krijgt een plaats aan de ingang van de winkel, in de buurt van de traditionele kassa’s en de self-scan, wat handig is voor klanten die hun tijd in de winkel willen beperken. Je kunt er ook terecht voor een heerlijk kopje koffie. Delhaize draagt zoals steeds duurzaamheid hoog in het vaandel: zowel in de fruitsappen als in de soepen van de dag zullen onverkochte producten uit de afdeling fruit & groenten gebruikt worden.

Delhaize-supermarkt Bosuil is gelegen in de Ter Heydelaan 235  te Deurne. De winkel is open van maandag tot zaterdag van 08u00 tot 20u00 en op vrijdag tot 21u00.

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1333)

Hoe evolueert de rentabiliteit van jouw buurtsuper?

Nieuws

Financieel expert Luc Roesems maakte in opdracht van Buurtsuper.be een analyse van de jaarrekeningen van 400 zelfstandige supermarkten over de laatste drie jaar. In deze infosessies - een per enseigne - kan je de resultaten van jouw buurtsuper benchmarken met die van je collega's.
Lees meer ››

Nieuwe fiscaalvriendelijke verloning

Nieuws

Op 1 januari 2018 deed de 'winstpremie' zijn intrede in uitvoering van het zomerakkoord. Met de winstpremie kan je een deel van je winst als bonus toekennen aan je werknemers. Dit is een fiscaalvriendelijke verloning.
Lees meer ››

Mr. Georges, topkwaliteit in de supermarkt

Nieuws Winkelopeningen

Eataly en Whole Foods Market zijn concepten die met een exclusief aanbod in respectievelijk Italiaanse en organische producten wereldwijd succes kennen. Medio 2018 werd met Mr. Georges een Belgische tegenhanger van dit shop-in-shopconcept gelanceerd. We mochten voor Super magazine dit unieke concept voor jullie voorproeven.
Lees meer ››