Delhaize wordt afhaalpunt voor bol.com

Nieuws

Delhaize start een proefproject rond afhaalpunten voor pakjes die besteld worden via Bol.com. De termijn is dezelfde als bij een thuislevering. De service wordt deze zomer uitgetest in alle Delhaizes en deelnemende AD of Proxy Delhaizes in Antwerpen.

Vanaf nu kan iedereen in de provincie Antwerpen bestellingen van bol.com zonder extra kosten laten leveren in een Delhaize supermarkt of een deelnemende AD of Proxy Delhaize naar keuze. De levertijd is dezelfde als bij thuislevering. Klanten kunnen het oppikken van hun pakket combineren met winkelen of het oppikken van hun boodschappen.

Delhaize en bol.com testen deze service uit gedurende de zomer en als alles vlot verloopt, breiden ze deze dienst uit naar gans Vlaanderen. Zo krijgt iedereen de kans zijn bol.com pakket op te pikken in een Delhaize supermarkt, AD Delhaize of Proxy Delhaize in de buurt.

Zowel Delhaize als bol.com dragen duurzame mobiliteit hoog in het vaandel. Deze oplossing is een stapje richting duurzaam vervoersbeleid. Hoe meer pakjes bol.com kan bundelen per levering, hoe beter voor het milieu en voor de mobiliteit. Welke acties en activiteiten Delhaize onderneemt rond duurzaamheid is terug te vinden op de website onder de tab ‘The Lion’s Footprint’.

 

 

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2213)