Delhaize zoekt 1000 nieuwe werknemers

Nieuws

Delhaize De Leeuw lanceert een grote rekruteringscampagne om via een originele selectieprocedure 1000 nieuwe werknemers aan te werven. Het gaat om knelpuntberoepen die de supermarktketen graag nog in 2019 ingevuld ziet.

Om de openstaande vacatures in te vullen organiseert Delhaize op 23 april een Nederlandstalige soirée en op 25 april een Franstalige soirée waarop geïnteresseerden voor de functies ‘(assistant) store manager’ de werking van Delhaize kunnen ontdekken in samenwerking met Jan Leyers en Christophe Deborsu. Ook wie geïnteresseerd is in de functie ‘teamleader’, kan op 7 mei (NL) of 9 mei (FR) kennis maken met de supermarktketen tijdens een pre-soiree inclusief kookworkshop met Sofie Dumont.

Delhaize heeft de ambitie om tegen het einde van dit jaar 1000 openstaande vacatures ingevuld te krijgen. Het is echter niet altijd evident om voor sommige vacatures de juiste mensen te vinden. Daarom lanceert Delhaize een nieuw selectieproces om via (pre-)soirées de geschikte kandidaten te rekruteren voor de functies teamleader, assistant store manager en store manager. Delhaize wil haar potentiële werknemers tijdens een smaakmakend evenement aan de slag zetten en kijken of er een match is tussen de potentiële werknemer en de supermarktketen.

De realiteit waarmee niet alleen Delhaize wordt geconfronteerd is dat voor bepaalde functies het moeilijk is om de juiste en geschikte profielen te vinden. Vandaar dat Delhaize een versnelling hoger schakelt en dus de events ’s avonds organiseert om zo tegemoet te komen aan de kandidaten en hun drukke agenda.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1540)