Desinfecterende alcohol of handgels te kort?

Nieuws

We krijgen bezorgde telefoons van zaakvoerders omdat ontsmettende gels schaars beginnen te worden. Distilleerderij Bruggeman maakt gedenatureerde alcohol en desinfecterende handgels voor de zorgsector, maar ook winkeliers kunnen er terecht!

In supermarkten en voedingsspeciaalzaken wordt veel gebruik gemaakt van desinfecterende alcohol en handgels. Vooral de medewerkers aan de kassa maken hier gebruik van omdat zij niet in de mogelijkheid zijn de handen te wassen tussen twee klanten door.

Distilleerderij Bruggeman - de grootste stoker van het land met een aanzienlijke stock aan alcohol - maakt gedenatureerde alcohol die de voorbije weken volop werd uitgeleverd aan ziekenhuizen, apotheken en thuisverplegers over het hele land.

Het bedrijf produceert ook desinfecterende handgels. De stokerij heeft hiervoor van de FOD Volksgezondheid een officiële erkenning ontvangen. De handgels worden aangeboden aan een lage kostprijs van 8€/l. 

Supermarkten en buurtsupers kunnen deze producten ook aankopen bij Bruggeman.

Voor meer info, contacteer Ruben Van den Bossche, Sales Manager Off-Trade bij Bruggeman, via gsm 0475 77 74 13 of rvandenbossche@bruggeman.be

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2138)

Deelnamepakket al besteld?

Nieuws

Het deelnamepakket van onze imagocampagne bevat je attenties voor het Weekend van de Klant en je materiaal van onze imagocampagne (winkelaffiches en krasloten voor het jackpotspel) én je maakt kans om Super Team 2020 te worden!
Lees meer ››