Dien een actieplan in tegen zwerfvuil rond je winkel

Nieuws

Erger je je ook aan rondslingerend afval op en rond je winkel of bedrijf? Wil je dit zelf aanpakken? Dien dan een actieplan in en ontvang (financiële) ondersteuning in ruil!

Mooimakers wil Vlaanderen bevrijden van zwerfvuil en sluikstorten. Om dit te bereiken moeten we eigenlijk niet eens zoveel inspanning doen: ons afval gewoon in de vuilnisbak gooien volstaat. Toch zien we nog heel wat afval rondslingeren in de openbare ruimte. Wil je als bedrijf, samen met je collega’s hier ook wat aan doen?  Organiseer een opruimactie, sensibiliseer je werknemers en klanten of bezoekers, plaats vuilnisbakken of peukenrecipiënten,… met kleine aanpassingen kan er al heel wat resultaat geboekt worden.

Zoek je nog wat inspiratie? Op de website van Mooimakers vind je nog wat tips en voorbeelden van wat anderen al doen.
Wil je al meteen in actie schieten? Dien dan nù je actieplan in, voor 15 mei 2018.

Deze actie kadert overigens mee in onze komende Buurtsuper.be-campagne 'Samen bouwen aan een superbuurt', met startdatum begin september!

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1366)

3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.
Lees meer ››

Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.
Lees meer ››