Dit was de imagocampagne ‘Samen bouwen aan superbuurt 2017'

Nieuws

520.000 uitgedeelde attenties tijdens het Weekend van de Klant, een succesvolle campagnewebsite en vijf ondertekende engagementsverklaringen: de imagocampagne 'Samen bouwen aan een superbuurt 2017' mag een gigantisch succes genoemd worden.

De burgemeesters van Kontich, Haacht, Herent, Londerzeel en Begijnendijk ondertekenden samen met vijf lokale buurtsupermarkten een engagementsverklaring. De buurtsupermarkten - Alvo Supermarkt Nagels (Kontich) Carrefour Market Herent, Supermarkt Magda (Malderen), Eurospar Wespelaar en Proxy Delhaize Betekom verklaarden vijf beloften te zullen nakomen, de gemeente belooft hen te ndersteunen in hun lokale economiebeleid.

De vijf beloften op een rijtje. Ik beloof u

1) een warm en persoonlijk onthaal en een gemoedelijke winkel.
2) een toegankelijke winkel met een hulpvaardig team
3) altijd dicht in uw buurt te blijven
4) het lokale verenigingsleven te blijven ondersteunen
5) de lokale tewerkstelling te bevorderen

Het Weekend van de Klant - op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober vormde het slotstuk van de imagocampagne. 520.000 attenties werden overhandigd, een succesvol weekend voor winkeluitbaters, -medewerkers en klanten.

De website rond de imagocampagne heeft eveneens records verpulverd. De website lokte 78.735 bezoekers. Ze brachten hun stem uit op hun favoriete buurtsuper, namen deel aan de winkelkarquiz of maakten gebruik van de aangeboden kortingsbonnen.

Bekijk de video en de uitgebreide fotoreportage.

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1112)

Carrefour lanceert personal shopper dienst

Nieuws

Carrefour lanceert personal shopper dienst Shipto. Deze mobiele app, brengt klanten in contact met personal shoppers. In de app kiest de klant de winkel waar hij wil kopen, voegt de producten toe aan het winkelmandje en plaatst zijn bestelling. Vervolgens worden de aankopen door de personal shopper met een elektrische bakfiets geleverd op het gewenste adres. Daarmee speelt deze retailer slim in op het tijdsgebrek bij klanten.
Lees meer ››