Download hier een modelformulier voor sollicitaties bij uw buurtsuper

Nieuws CAO's

Buurtsuper.be krijgt regelmatig van haar leden de vraag of we geen modelformulier ter beschikking kunnen stellen die aan sollicitanten kan worden meegegeven. Buurtsuper.be maakte een handig formulier op.

Samen met het sociaal secretariaat ADMB heeft Buurtsuper.be nu zo’n modelformulier ontwikkeld, speciaal afgestemd op de zelfstandige supermarkten. Het bevat voor u als werkgever alle nuttige informatie die de sollicitant dient in te vullen en op basis waarvan u een eerste indruk kan opdoen of zelfs eerste selectie kan maken tussen de kandidaten. De eerste blz. kan u tevens gebruiken als aankondigingsfiche op een opvallende plaats in uw winkel. Denk er ook aan dat Buurtsuper.be via het Sociaal Fonds interessante premies ter beschikking stelt aan werkgevers bij aanwerving van specifieke doelgroepen.

Voor meer informatie kan u op ons secretariaat terecht. Voor het downloaden & afprinten van het model sollicitatieformulier: klik hier

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1828)

Belgische chef-koks ontwikkelen recepten voor Delhaize

Nieuws

Delhaize begon in 1999 samen te werken met bekende chefs en breidt nu haar bestaande assortiment uit met nieuwe gerechten. Peter Goossens, Lionel Rigolet, Sergio Herman, Wout Bru en Bart Desmidt ontwikkelden recepten voor de nieuwe verse bereide gerechten, vanaf december te vinden in de Delhaizewinkels.
Lees meer ››

Welke impact zal prijzenslag hebben op kwaliteit?

Nieuws

In Het Laatste Nieuws staat een artikel over hoe de Belgische supermarkten reageren op de komst van Jumbo. Volgens Test Aankoop zouden een aantal prijzen die Jumbo hanteert goedkoper zijn dan de prijzen die ze zelf, net over de grens in Nederland, toepast. Er wordt niet verwacht dat de prijzen blijvend laag worden gehouden bij de bewuste referenties.
Lees meer ››

De hele dag door ... eten

Nieuws

Buurtsuper.be is momenteel op inspiratiereis in New York. Wat daar opvalt is dat New Yorkers, jong en oud, de hele dag door eten of ‘snacken’. Te voet, op de bus of in de metro. Alles gebeurt gewoon ‘on the road’. Het aanbod is hier dan ook volledig op afgestemd. Komt die trend ook naar ons land? Volgende week opent alleszins de eerste KFC in ons land.
Lees meer ››