Download hier een modelformulier voor sollicitaties bij uw buurtsuper

Nieuws CAO's

Buurtsuper.be krijgt regelmatig van haar leden de vraag of we geen modelformulier ter beschikking kunnen stellen die aan sollicitanten kan worden meegegeven. Buurtsuper.be maakte een handig formulier op.

Samen met het sociaal secretariaat ADMB heeft Buurtsuper.be nu zo’n modelformulier ontwikkeld, speciaal afgestemd op de zelfstandige supermarkten. Het bevat voor u als werkgever alle nuttige informatie die de sollicitant dient in te vullen en op basis waarvan u een eerste indruk kan opdoen of zelfs eerste selectie kan maken tussen de kandidaten. De eerste blz. kan u tevens gebruiken als aankondigingsfiche op een opvallende plaats in uw winkel. Denk er ook aan dat Buurtsuper.be via het Sociaal Fonds interessante premies ter beschikking stelt aan werkgevers bij aanwerving van specifieke doelgroepen.

Voor meer informatie kan u op ons secretariaat terecht. Voor het downloaden & afprinten van het model sollicitatieformulier: klik hier

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1333)

Hoe evolueert de rentabiliteit van jouw buurtsuper?

Nieuws

Financieel expert Luc Roesems maakte in opdracht van Buurtsuper.be een analyse van de jaarrekeningen van 400 zelfstandige supermarkten over de laatste drie jaar. In deze infosessies - een per enseigne - kan je de resultaten van jouw buurtsuper benchmarken met die van je collega's.
Lees meer ››

Nieuwe fiscaalvriendelijke verloning

Nieuws

Op 1 januari 2018 deed de 'winstpremie' zijn intrede in uitvoering van het zomerakkoord. Met de winstpremie kan je een deel van je winst als bonus toekennen aan je werknemers. Dit is een fiscaalvriendelijke verloning.
Lees meer ››

Mr. Georges, topkwaliteit in de supermarkt

Nieuws Winkelopeningen

Eataly en Whole Foods Market zijn concepten die met een exclusief aanbod in respectievelijk Italiaanse en organische producten wereldwijd succes kennen. Medio 2018 werd met Mr. Georges een Belgische tegenhanger van dit shop-in-shopconcept gelanceerd. We mochten voor Super magazine dit unieke concept voor jullie voorproeven.
Lees meer ››