Een stukje varken voor alle vorken

Nieuws

Op varkensvlees van bij ons mogen we trots zijn. Van snuit tot staart, van klassiek tot verfijnd, op de BBQ of als tapas: er is voor elk wat wils! Bij Spar Denderleeuw weten ze dit ook. De klanten werden er op 9 maart getrakteerd op een lekker stukje varkensvlees.

VLAM zorgde voor deze foodtruck parkingactie in Denderleeuw. Klanten mochten kiezen uit drie verschillende tapasbordjes: een varkenslapje “Saltimbocca” met ham, kaas en frisse tomatensalade,  een varkensworst met een slaatje van witloof en appel of een Luikse salade met spek, sperziebonen en ei.

In totaal zijn er 190 bordjes uitgedeeld. Een succes dus, desondanks het gure weer! 

Het varkensvlees staat in deze Spar nog de hele week in promotie. Vorig jaar heeft deze actie alvast een meerverkoop van 50% opgeleverd! 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1469)

VLAM activiteitenverslag 2018

Nieuws

De buitenwereld kent VLAM vooral van de binnenlandse mediacampagnes voor consumenten. VLAM spreekt echter ook professionals aan: gezondheidswerkers, handelaars, winkeliers of horeca-uitbaters. Het promotiecentrum hecht steeds meer belang aan communicatie over duurzaamheid.
Lees meer ››

Wat met flexi-jobs na verkiezingen?

Nieuws

Wie minstens vier vijfde werkt of gepensioneerd is, mag een flexi-job uitoefen in de horeca, bij bakkers en slagers en in de kleinhandel. Sommige politieke partijen stellen het systeem van de flexi-jobs in vraag.
Lees meer ››