Een stukje varken voor alle vorken

Nieuws

Op varkensvlees van bij ons mogen we trots zijn. Van snuit tot staart, van klassiek tot verfijnd, op de BBQ of als tapas: er is voor elk wat wils! Bij Spar Denderleeuw weten ze dit ook. De klanten werden er op 9 maart getrakteerd op een lekker stukje varkensvlees.

VLAM zorgde voor deze foodtruck parkingactie in Denderleeuw. Klanten mochten kiezen uit drie verschillende tapasbordjes: een varkenslapje “Saltimbocca” met ham, kaas en frisse tomatensalade,  een varkensworst met een slaatje van witloof en appel of een Luikse salade met spek, sperziebonen en ei.

In totaal zijn er 190 bordjes uitgedeeld. Een succes dus, desondanks het gure weer! 

Het varkensvlees staat in deze Spar nog de hele week in promotie. Vorig jaar heeft deze actie alvast een meerverkoop van 50% opgeleverd! 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1366)

3 nieuwe smaken van Maytea

Nieuws Productnieuws

Het ijstheeassortiment MayTea combineert authenticiteit met natuurlijkheid. Aan het begin van het nieuwe lenteseizoen wordt het gamma uitgebreid met drie nieuwe smaken: Zwarte Thee van braambessen- en bosbessenmaak, Groene Thee met jasmijnsmaak en Groene thee met yuzu- en citrussmaak.
Lees meer ››

Bescherm je tegen cybercriminelen!

Nieuws

Buurtsuper.be hoort steeds meer klachten van leden over cybercriminaliteit. Deze relatief nieuwe vorm van criminaliteit kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Met deze cyberscan en -kit kan je je nu beter beschermen.
Lees meer ››