Een stukje varken voor alle vorken

Nieuws

Op varkensvlees van bij ons mogen we trots zijn. Van snuit tot staart, van klassiek tot verfijnd, op de BBQ of als tapas: er is voor elk wat wils! Bij Spar Denderleeuw weten ze dit ook. De klanten werden er op 9 maart getrakteerd op een lekker stukje varkensvlees.

VLAM zorgde voor deze foodtruck parkingactie in Denderleeuw. Klanten mochten kiezen uit drie verschillende tapasbordjes: een varkenslapje “Saltimbocca” met ham, kaas en frisse tomatensalade,  een varkensworst met een slaatje van witloof en appel of een Luikse salade met spek, sperziebonen en ei.

In totaal zijn er 190 bordjes uitgedeeld. Een succes dus, desondanks het gure weer! 

Het varkensvlees staat in deze Spar nog de hele week in promotie. Vorig jaar heeft deze actie alvast een meerverkoop van 50% opgeleverd! 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1694)

Plastic kassazakjes: engagementen sector gaan verder dan wet

Nieuws

Sinds juni van dit jaar is het Vlaams verbod op het gratis verdelen van plastic kassazakjes officieel van kracht. Strikt wettelijk gezien mogen winkels hun voorraden nog uitdelen tot het einde van dit jaar. UNIZO, Buurtsuper.be en Comeos roepen hun leden nu echter al op om geen plastic zakjes meer te verdelen aan de kassa.
Lees meer ››

Medewerkers in buurtsupers maken het verschil

Nieuws

Al 55 jaar staat Christiane Goossens (76) - ‘madame Goossens’ voor collega’s en klanten - in Aalst achter de supermarktkassa. Het is voor medewerkers zoals Christiane, dat Buurtsuper.be dit jaar het personeel centraal zet tijdens haar imagocampagne.
Lees meer ››