Eerste spicy vinaigrette in België

Nieuws Productnieuws

Vandemoortele introduceert drie nieuwe limited edition vinaigrettes, waaronder een primeur voor ons land. De allereerste spicy vinaigrette op de Belgische markt. Daarnaast lanceert Vandemoortele ook een vinaigrette op basis van limoen en een variant met olijfolie.

Geef je je salade graag een frisse toets, dan is de vinaigrette met limoen en gember* ideaal voor jou. Wil je een maaltijd wat meer smaak geven met een veelzijdige vinaigrette die overal bij past? Kies dan voor de lekkere variant met olijfolie. Heb je een zwak voor pikant eten? Ga dan voor de spicy vinaigrette met chili, die je bovendien voor het allereerst in de Belgische supermarkten zal kunnen kopen.

De nieuwe vinaigrettes komen ook in een mooie premium verpakking, afgewerkt met een gouden dop. Wees er snel bij, want de vinaigrettes zijn limited edition en liggen maar van april tot eind september in de winkelrekken.

Time for tapas! De bijzondere vinaigrettes zijn niet alleen perfect combineerbaar met salades of gerechten, maar ook met tapas. Deze vinaigrettes worden dan ook niet voor niets de ideale smaakmakers genoemd. Om de lancering te vieren, brengt Vandemoortele twee tapasrecepten uit per vinaigrette. 

* Enkel verkrijgbaar in verkooppunten van Delhaize.

Lees ook ›› Alle producten (1415)

Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Hoe hoog is het plezier bij jouw medewerkers? Tijdens de Dag van de Medewerker zet je ze misschien extra in de bloemen, maar gelukkige medewerkers zijn het hele jaar door belangrijk. Ze bepalen immers of jouw buurtsuper succesvol is!
Lees meer ››

Nieuwe blauwe zak

Nieuws

Op 1 april 2019 zijn de eerste intercommunales Verko et IDM van start gegaan met de nieuwe en uitgebreide ‘blauwe zak’. Deze laat nu ook plastic verpakkingen toe die vroeger werden geweigerd zoals botervlootjes, yoghurt potjes,…
Lees meer ››