Eerste spicy vinaigrette in België

Nieuws Productnieuws

Vandemoortele introduceert drie nieuwe limited edition vinaigrettes, waaronder een primeur voor ons land. De allereerste spicy vinaigrette op de Belgische markt. Daarnaast lanceert Vandemoortele ook een vinaigrette op basis van limoen en een variant met olijfolie.

Geef je je salade graag een frisse toets, dan is de vinaigrette met limoen en gember* ideaal voor jou. Wil je een maaltijd wat meer smaak geven met een veelzijdige vinaigrette die overal bij past? Kies dan voor de lekkere variant met olijfolie. Heb je een zwak voor pikant eten? Ga dan voor de spicy vinaigrette met chili, die je bovendien voor het allereerst in de Belgische supermarkten zal kunnen kopen.

De nieuwe vinaigrettes komen ook in een mooie premium verpakking, afgewerkt met een gouden dop. Wees er snel bij, want de vinaigrettes zijn limited edition en liggen maar van april tot eind september in de winkelrekken.

Time for tapas! De bijzondere vinaigrettes zijn niet alleen perfect combineerbaar met salades of gerechten, maar ook met tapas. Deze vinaigrettes worden dan ook niet voor niets de ideale smaakmakers genoemd. Om de lancering te vieren, brengt Vandemoortele twee tapasrecepten uit per vinaigrette. 

* Enkel verkrijgbaar in verkooppunten van Delhaize.

Lees ook ›› Alle producten (1864)

Steun de Winkelhier-campagne

Nieuws

8 miljard euro. Zoveel hebben we vorig jaar geïnvesteerd in het buitenland en niet in onze eigen samenleving. Investeer in jobs en mensen uit je buurt, niet in dozen uit het buitenland! Als Belgische ondernemer draag jij ook bij tot de doelen van de Winkelhier-campagne. Steun daarom deze actie en verspreid de boodschap.
Lees meer ››