FAVV controles in regio Leuven

Nieuws

Het FAVV zal in de stad Leuven een controleactie uitvoeren waarbij zaken uit de distributiesector, actief in de voedselketen, gecontroleerd zullen worden. De controleactie vindt plaats van maandag 21 tot en met zondag 27 oktober 2019 en focust zich voornamelijk op de deelgemeenten.

Om je optimaal te informeren over deze controleactie kan je deelnemen aan een van de twee infomomenten.

Datum: maandag 16 september 2019
Locatie: gotische raadszaal van het stadhuis op de Grote Markt in Leuven

Uur: Een eerste sessie vindt plaats om 9u45, een tweede sessie begint om 13u45

Het infomoment zal ongeveer 3 uren duren. Je zal uitgebreid geïnformeerd worden over de praktische toepassing van de regelgeving omtrent voedselveiligheid.

Inschrijven kan via mail aan economie@leuven.be met vermelding van je naam, zaak en adres. 

Voor bijkomende inlichtingen kan je steeds terecht bij het FAVV Vlaams-Brabant in Leuven, via tel. 011/26 39 84 of via mail info.VLI@favv.be

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1693)

Medewerkers in buurtsupers maken het verschil

Nieuws

Al 55 jaar staat Christiane Goossens (76) - ‘madame Goossens’ voor collega’s en klanten - in Aalst achter de supermarktkassa. Het is voor medewerkers zoals Christiane, dat Buurtsuper.be dit jaar het personeel centraal zet tijdens haar imagocampagne.
Lees meer ››

Extralegale voordelen zoals loonbonus onderbenut

Nieuws

In De Tijd vertelt sociaal secretariaat Partena, op basis van een rondvraag bij 169 bedrijven, dat de extra legale voordelen te weinig worden gebruikt. Het gaat over extra’s die werkgevers aan werknemers kunnen toekennen boven op het loon. De meest bekende zijn maaltijd- en ecocheques en groeps- en hospitalisatieverzekeringen.
Lees meer ››