FAVV controles in regio Leuven

Nieuws

Het FAVV zal in de stad Leuven een controleactie uitvoeren waarbij zaken uit de distributiesector, actief in de voedselketen, gecontroleerd zullen worden. De controleactie vindt plaats van maandag 21 tot en met zondag 27 oktober 2019 en focust zich voornamelijk op de deelgemeenten.

Om je optimaal te informeren over deze controleactie kan je deelnemen aan een van de twee infomomenten.

Datum: maandag 16 september 2019
Locatie: gotische raadszaal van het stadhuis op de Grote Markt in Leuven

Uur: Een eerste sessie vindt plaats om 9u45, een tweede sessie begint om 13u45

Het infomoment zal ongeveer 3 uren duren. Je zal uitgebreid geïnformeerd worden over de praktische toepassing van de regelgeving omtrent voedselveiligheid.

Inschrijven kan via mail aan economie@leuven.be met vermelding van je naam, zaak en adres. 

Voor bijkomende inlichtingen kan je steeds terecht bij het FAVV Vlaams-Brabant in Leuven, via tel. 011/26 39 84 of via mail info.VLI@favv.be

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2150)

Boost voor versbeleving

Nieuws

Ondernemers Michiel Masschelein en Annelies Himpens zochten naar vernieuwing in hun Carrefour Express in Rekkem. In samenwerking met Croustico lanceerden ze een broodjesconcept, gekneed naar hun winkel, de ‘Croustico Sandwich Corner’.
Lees meer ››

Technische werkloosheid verlengd

Nieuws

Vakbonden en werk­gevers zijn het in de Groep van 10 eens geraakt over een verlenging van de steunmaatregelen voor bedrijven om de coronacrisis te overbruggen van 30 juni tot 31 augustus. Het gaat dan onder meer om een voortzetting van de tijdelijke werkloosheid en de ­regeling voor ouderschapsverlof.
Lees meer ››

Menselijke factor onderschat

Nieuws

De menselijke factor in de vorm van competente, servicegerichte medewerkers wordt door veel retailers onderschat. Het menselijke aspect wint in belang in het post-corona tijdperk en wordt steeds meer het ‘nieuwe normaal’. Volgens Consensio zal de coronacrisis een aantal reeds bestaande trends nog versterken.
Lees meer ››