FAVV kondigt controleactie in Knokke-Heist aan

Nieuws Wetgeving

Het FAVV houdt op regelmatige basis regionale controles. Tijdens de week van 4 t/m 9 juni vindt er een controleactie in Knokke-Heist plaats.

Het Voedselagentschap organiseert deze controleacties 10 maal per jaar en telkens in een andere gemeente verspreid over het hele land.Controleurs en inspecteurs van de Lokale controle-eenheid zullen inrichtingen van de distributiesector en actief in de voedselketen controleren oa slagers, bakkers, restaurants, nachtwinkels, kruidenierszaken, grootkeukens, markten, enz.

Het infomoment vindt plaats op wonsdag 2 mei om 15 uur of om 19.30 uur in Cultuurcentrum Scharpoord.

Inschrijven is niet nodig maar kom op tijd want eenmaal volzet zijn de deuren gesloten. Je ontvangt een attest als je de sessie bijgewoond hebt. Het gemeentebestuur biedt je achteraf een drankje aan in Café Cultuur.

Bij vragen over deze controleactie kan ujeterecht bij Veronique Bert.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1112)

Carrefour lanceert personal shopper dienst

Nieuws

Carrefour lanceert personal shopper dienst Shipto. Deze mobiele app, brengt klanten in contact met personal shoppers. In de app kiest de klant de winkel waar hij wil kopen, voegt de producten toe aan het winkelmandje en plaatst zijn bestelling. Vervolgens worden de aankopen door de personal shopper met een elektrische bakfiets geleverd op het gewenste adres. Daarmee speelt deze retailer slim in op het tijdsgebrek bij klanten.
Lees meer ››