FAVV kondigt controleactie in Knokke-Heist aan

Nieuws Wetgeving

Het FAVV houdt op regelmatige basis regionale controles. Tijdens de week van 4 t/m 9 juni vindt er een controleactie in Knokke-Heist plaats.

Het Voedselagentschap organiseert deze controleacties 10 maal per jaar en telkens in een andere gemeente verspreid over het hele land.Controleurs en inspecteurs van de Lokale controle-eenheid zullen inrichtingen van de distributiesector en actief in de voedselketen controleren oa slagers, bakkers, restaurants, nachtwinkels, kruidenierszaken, grootkeukens, markten, enz.

Het infomoment vindt plaats op wonsdag 2 mei om 15 uur of om 19.30 uur in Cultuurcentrum Scharpoord.

Inschrijven is niet nodig maar kom op tijd want eenmaal volzet zijn de deuren gesloten. Je ontvangt een attest als je de sessie bijgewoond hebt. Het gemeentebestuur biedt je achteraf een drankje aan in Café Cultuur.

Bij vragen over deze controleactie kan ujeterecht bij Veronique Bert.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1382)

Interview met schrijver van hét marketingboek van 2018

Nieuws

Super magazine sprak met Rachid Lamrabat. Hij helpt bedrijven om hun marketing af te stemmen op de nieuwe consument. Zijn boek ‘Etnomarketing’ werd verkozen tot BAM Marketing Book of the Year 2018. Hij is spreker op ons marketingcongres in april. Lees hier, bij wijze van voorproefje, alvast het interview...
Lees meer ››