FAVV kondigt controleactie in Knokke-Heist aan

Nieuws Wetgeving

Het FAVV houdt op regelmatige basis regionale controles. Tijdens de week van 4 t/m 9 juni vindt er een controleactie in Knokke-Heist plaats.

Het Voedselagentschap organiseert deze controleacties 10 maal per jaar en telkens in een andere gemeente verspreid over het hele land.Controleurs en inspecteurs van de Lokale controle-eenheid zullen inrichtingen van de distributiesector en actief in de voedselketen controleren oa slagers, bakkers, restaurants, nachtwinkels, kruidenierszaken, grootkeukens, markten, enz.

Het infomoment vindt plaats op wonsdag 2 mei om 15 uur of om 19.30 uur in Cultuurcentrum Scharpoord.

Inschrijven is niet nodig maar kom op tijd want eenmaal volzet zijn de deuren gesloten. Je ontvangt een attest als je de sessie bijgewoond hebt. Het gemeentebestuur biedt je achteraf een drankje aan in Café Cultuur.

Bij vragen over deze controleactie kan ujeterecht bij Veronique Bert.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1193)

Aangekondigde controleactie FAVV in Sint-Truiden

Nieuws

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) voert van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 27 oktober 2018 een controleactie uit in Sint-Truiden. Hierbij worden alle ondernemers die actief zijn in de voedselketen gecontroleerd.
Lees meer ››

Groeiende e-commerce: wees je bewust van toegevoegde waarde

Nieuws

In de ‘Tijd’ van afgelopen weekend verscheen een artikel over grote bedrijven die met online verkoop starten en hierbij hun klanten & winkels ‘bypassen’. Zowel in de lingerie- als verzekeringssector blijkt de online verkoop, waarbij bedrijven rechtstreeks de consument aanspreken, aanleiding te geven tot een moeilijke evenwichtsoefening.
Lees meer ››