Françoise Burlet verlaat Delhaize

Nieuws

Françoise Burlet, die als ‘EVP Commerce’ verantwoordelijk was voor producten, marketing, kwaliteit en winkelconcepten, verlaat per 1 september Delhaize.

"De afgelopen jaren heeft zij een belangrijke rol gespeeld in alle belangrijke zakelijke beslissingen alsook in de vernieuwing van de huidige commerciële strategie", meldt de supermarktketen in een persbericht. Haar functies worden verdeeld door Pietro John Rollo en Alexandros Boussis. Het directiecomité van Delhaize bestaat nu uit CEO Xavier Piesvaux, EVP Operations Dieter De Waegeneer, SVP Legal Belgium & Central and South-Eastern Europe Els Steen, CIO Belgium & Central and South-Eastern Europe Thierry De Vleeschouwer, SVP Finance Siger Spaans en SVP Human Resources & Corporate Affairs Illya Van den Borre.

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2150)

Boost voor versbeleving

Nieuws

Ondernemers Michiel Masschelein en Annelies Himpens zochten naar vernieuwing in hun Carrefour Express in Rekkem. In samenwerking met Croustico lanceerden ze een broodjesconcept, gekneed naar hun winkel, de ‘Croustico Sandwich Corner’.
Lees meer ››

Technische werkloosheid verlengd

Nieuws

Vakbonden en werk­gevers zijn het in de Groep van 10 eens geraakt over een verlenging van de steunmaatregelen voor bedrijven om de coronacrisis te overbruggen van 30 juni tot 31 augustus. Het gaat dan onder meer om een voortzetting van de tijdelijke werkloosheid en de ­regeling voor ouderschapsverlof.
Lees meer ››

Menselijke factor onderschat

Nieuws

De menselijke factor in de vorm van competente, servicegerichte medewerkers wordt door veel retailers onderschat. Het menselijke aspect wint in belang in het post-corona tijdperk en wordt steeds meer het ‘nieuwe normaal’. Volgens Consensio zal de coronacrisis een aantal reeds bestaande trends nog versterken.
Lees meer ››