Geen Albert Heijn in Sint-Gillis-Waas

Nieuws

De weigering van de vergunningsaanvraag van Albert Heijn door de gemeente Sint-Gillis-Waas is nu ook bevestigd door de Provincie.

Het gaat om een aanvraag van de omgevingsvergunning voor een AH supermarkt langs de N403, de gewestweg die Sint-Niklaas met de E34 verbindt. De gemeente heeft de omgevingsvergunning geweigerd op basis van mobiliteitsredenen: de vestiging zou een mogelijk verkeersinfarct op de al erg drukke gewestweg teweegbrengen en bovendien slecht bereikbaar zijn voor fietsers. Ook het beroep werd door de provincie Oost-Vlaanderen geweigerd.

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1989)

Varkensvlees on the road

Nieuws Productnieuws

20 maart vertrekt de VLAM 'foodtrucktour varkensvlees' opnieuw. Op parkings van supermarkten van verschillende ketens laat VLAM klanten kennismaken met de lekkernijen van het varken: mignonette, worst, varkenshaasje, buikspek en gehakt.
Lees meer ››

N.A.E.-assortiment bij Carrefour

Nieuws Productnieuws

Bij Carrefour vind je nu ook een selectie van de natuurlijke en vegan producten van N.A.E. De verzorgingsproducten van N.A.E. zijn biologisch gecertificeerd door ECOCERT en bevatten minimaal 97% natuurlijke ingrediƫnten en veganistische formules.
Lees meer ››