Gemotiveerd en betrokken personeel?

Nieuws

In deze hectische tijden rapporteren leden ons over het positief engagement van hun personeel. Hun tip? Maak - in de mate van het mogelijke - regelmatig tijd vrij om je medewerkers een pluim voor hun werk te geven.

Buurtsuper.be en PMO cvba hebben eerder al aangegeven dat in onze sterk veranderende samenleving gemotiveerd en betrokken personeel het verschil zal maken tussen buurtwinkels aan de ene kant en online shopping, multinationale supermarktketens, discounts, enz … aan de andere kant. 

Veel buurtsupers raden aan om - in de mate van het mogelijke - regelmatig tijd vrij te maken om je medewerkers een pluim voor hun werk te geven.

Dat kan via bijvoorbeeld door je Facebook profiel aan te passen, zie: http://www.buurtsuper.be/nl/actueel/nieuws/d/detail/bedankt-super-teams

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2046)

Desinfecterende alcohol of handgels te kort?

Nieuws

We krijgen bezorgde telefoons van zaakvoerders omdat de ontsmettende gels schaars beginnen te worden. Distilleerderij Bruggeman, dat momenteel gedenatureerde alcohol en desinfecterende handgels aanbiedt aan de zorgsector, wil dit ook doen voor winkeliers!
Lees meer ››

Deel ons corona filmpje!

Nieuws

Omdat jullie veel vragen krijgen over hygiënerichtlijnen in kader van het coronavirus, hebben we hebben een kort filmpje gemaakt om de richtlijnen nog eens voor iedereen te verduidelijken. Deel en roep mee op voor gezond verstand én respect!
Lees meer ››