Generieke autocontrolegids gepubliceerd

Nieuws Onze haccp begeleiding Wetgeving

Op 18 november werd de autocontrolegids G-044 voor de B2C-sector gepubliceerd op de website van het FAVV. Deze gids is van toepassing op alle operatoren in de distributiesector.

De G-044 Autocontrolegids voor de B2C-sector bestaat naast de specifieke gidsen zoals G-007 (detailhandel), G-003(slagerij), G-023(Horeca) en G-026 (bakkerij). Dit betekent dat de specifieke sectorgidsen ook blijven bestaan. Elke operator kan bijgevolg kiezen welke gids(en) hij toepast (rekening houdend met de scope).

Tijdens de jaarlijkse update van uw autocontrolesysteem door de voedseladviseurs van Buurtsuper.be zal u de nodige toelichting krijgen.

Via onderstaande link kan u de generieke sectorgids consulteren.

http://www.favv-afsca.fgov.be/autocontrole-nl/gidsen/distributie/generieke/

Voor meer info kan u terecht bij Veronique Bert (veronique.bert@buurtsuper.be)

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1333)

Hoe evolueert de rentabiliteit van jouw buurtsuper?

Nieuws

Financieel expert Luc Roesems maakte in opdracht van Buurtsuper.be een analyse van de jaarrekeningen van 400 zelfstandige supermarkten over de laatste drie jaar. In deze infosessies - een per enseigne - kan je de resultaten van jouw buurtsuper benchmarken met die van je collega's.
Lees meer ››

Nieuwe fiscaalvriendelijke verloning

Nieuws

Op 1 januari 2018 deed de 'winstpremie' zijn intrede in uitvoering van het zomerakkoord. Met de winstpremie kan je een deel van je winst als bonus toekennen aan je werknemers. Dit is een fiscaalvriendelijke verloning.
Lees meer ››

Mr. Georges, topkwaliteit in de supermarkt

Nieuws Winkelopeningen

Eataly en Whole Foods Market zijn concepten die met een exclusief aanbod in respectievelijk Italiaanse en organische producten wereldwijd succes kennen. Medio 2018 werd met Mr. Georges een Belgische tegenhanger van dit shop-in-shopconcept gelanceerd. We mochten voor Super magazine dit unieke concept voor jullie voorproeven.
Lees meer ››