Gordon's lanceert alcoholvrije Gordon's Gin & Tonic

Nieuws Productnieuws

Gordon’s Non-Alcoholic Gin & Tonic is het nieuwe, heerlijke alternatief voor het gebruikelijke aperitiefmoment. Het verfrissende drankje bevat al de complexiteit van een Gordons & Tonic, maar met minder dan 0.5% alcohol per volume.

De onmiskenbare botanische mix van Gordon's kenmerkende jeneverbesprofiel wordt ook gedragen door de alcoholvrije versie geïnspireerd op de originele Gordon’s London Dry Gin. Het extract is zorgvuldig toegevoegd om te verzekeren dat het product dezelfde, unieke smaak van een Gordon's & Tonic bevat. Dit met slechts een hint van de gin en 68 calorieën per serving.

Ready-to-drink en te verkrijgen in twee heerlijke varianten: limoen en pompelmoes, zowel in bars als in jouw koelkast thuis de perfecte keuze om te klinken, wanneer je maar wil.

Gordon’s Non-Alcoholic Gin & Tonic is nu exclusief beschikbaar bij Delhaize voor €1.99 per flesje van 250ml. Voor meer info surf je naar www.gordonsgin.com.

Lees ook ›› Alle producten (1296)

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››

Maximaal 0,8% loonstijging in 2019 en 2020

Nieuws

De lonen in ons land kunnen dit en volgend jaar max. 0,8% boven op de index stijgen. Dat blijkt uit het loonkostenrapport van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB), dat donderdag verscheen en waarvan De Tijd de grote lijnen vernam. Het rapport luidt het begin in van het loonoverleg tussen de vakbonden en de werkgeversorganisaties.
Lees meer ››