Häagen-Dazs introduceert ‘Barista’ assortiment

Nieuws Productnieuws

Häagen-Dazs brengt een nieuw ‘Barista’ assortiment op de markt. Er komt ook een ‘Gelato’ assortiment, dat geïnspireerd is op de bestaande smaken, maar minder calorieën bevat.

Het Barista assortiment bestaat uit een Brownie Macchiato en Caramel Chai Latte smaak. Beide smaken zijn ook in mini cups verkrijgbaar.  Het Gelato assortiment komt uit in minicups met een Gelato Caramel Swirl en Gelato Chocolate Drizzle smaak. Het Gelato assortiment bevat 30% minder suiker en 50% minder vet dan respectievelijk de reguliere Dulche de Leche en Belgian Chocolate, maar heeft wel dezelfde intense smaak, romige textuur en ingrediënten van de hoogste kwaliteit (zonder artificiële smaakmakers, kleurstoffen, zoetstoffen, stabilisatoren of emulgatoren).

Daarnaast krijgt het volledige gamma van Häagen-Dazs een nieuwe lay-out, die moet zorgen voor een grotere herkenbaarheid en consumenten toelaten om Häagen-Dazs gemakkelijk terug te vinden in het schap.

 

Lees ook ›› Alle producten (1693)

Medewerkers in buurtsupers maken het verschil

Nieuws

Al 55 jaar staat Christiane Goossens (76) - ‘madame Goossens’ voor collega’s en klanten - in Aalst achter de supermarktkassa. Het is voor medewerkers zoals Christiane, dat Buurtsuper.be dit jaar het personeel centraal zet tijdens haar imagocampagne.
Lees meer ››

Extralegale voordelen zoals loonbonus onderbenut

Nieuws

In De Tijd vertelt sociaal secretariaat Partena, op basis van een rondvraag bij 169 bedrijven, dat de extra legale voordelen te weinig worden gebruikt. Het gaat over extra’s die werkgevers aan werknemers kunnen toekennen boven op het loon. De meest bekende zijn maaltijd- en ecocheques en groeps- en hospitalisatieverzekeringen.
Lees meer ››