'Happy Single Day' bij Carrefour


Carrefour stelt haar eerste Belgische ‘Happy Single Day’ voor in haar hypermarkten, een dag gewijd aan singles die reeds veel gevierd wordt in China om de trots van het single zijn te benadrukken. Deze dag verscheen voor het eerst in 1993 op een universiteitscampus in China. Sindsdien heeft dit feest een fenomenale groei gekend. De laatste jaren wordt deze dag ook steeds meer in Europa gevierd.

Van 6 tot 10 november 2019 kunnen klanten van de Hypermarkten Carrefour in België genieten van een groot aantal aanbiedingen voor niet-voedingsproducten. 

Uitzonderlijke opening op zondag 10 november, met een extra korting
Tijdens deze dag biedt Carrefour het btw-bedrag aan op alle huishoudapparaten, fototoestellen, tv’s, audiosystemen, computers, schermen, tablets, drogisterij, parfumerieproducten, bazaar en textiel, in de deelnemende winkels: Bierges, Bomerée, Brugge B Park, Burcht, Froyennes, Herstal, Koksijde, Kuringen, Mont-Saint-Jean, Oudergem, Sint-Agatha-Berchem en Zemst. Hét moment om goede zaken te doen. Tal van leuke activiteiten in de winkel met veel animaties zullen de klanten verrassen tijdens deze zondagopening.

Facebook-actie
Carrefour zet deze actie extra kracht bij met een Facebook-campagne: Facebook-gebruikers worden gevraagd om hun relatiestatus op ‘Vrijgezel’ te zetten en dit openbaar te delen met de boodschap ‘Ik val voor @CarrefourBelgium’. Als ze dit dan op 10 november in een van de deelnemende Hypermarkt Carrefour tonen, krijgen ze een leuke verrassing.

Gerelateerde artikels

Nieuwe regering zal geen vleestaks invoeren
Van Eccelpoel opnieuw aan het verbouwen
Drie podcasts over lokale voeding

Actueel

Nieuwe regering zal geen vleestaks invoeren
Van Eccelpoel opnieuw aan het verbouwen
Drie podcasts over lokale voeding
paginas-van-supermag-april24-hr.jpg

Super
MAG 2

SuperMAG nr. 2
April 2024

Ledenvoordelen

  • HACCP & Voedselveiligheid
  • Voedingsspeciaalzaken
  • Personeels- en Managementopleidingen
  • Loon- en arbeidsvoorwaarden
  • Franchise
  • Info & advies
  • Andere voordelen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We bewaren je gegevens voor een correcte opvolging, meer info in onze privacy policy