Heb jij de Mooiste Kaastoog van 2019?

Nieuws

Staan de ‘Kazen van bij ons’ te schitteren in de kaastoog van jouw speciaalzaak, buurtsuper of supermarkt? Stel je dan voor 1 mei kandidaat voor de 'Mooiste Kaastoog van 2019'.

Stel je hier kandidaat voor de 'Mooiste Kaastoog van 2019'!

Gaat jouw buurtsuper dit voorjaar ook met de eer (en prijzen) lopen?
Tijdens ons buurtsuperfeest in juni zullen, naar goede gewoonte, zes nieuwe Super Teams in de bloemetjes worden gezet. Nieuw is dat we dit jaar naast de Groentevakman, ook de Mooiste Kaastoog en de Mooiste Vleestoog belonen. Stel je nu kandidaat!

Staan de ‘Kazen van bij ons’ te schitteren in jouw kaastoog? Zijn je groente- en vleesrayon de pareltjes uit de buurt? Heb je oog voor topkwaliteit en winkelbeleving? Dan maak jij kans om de titel van Groentevakman (i.s.m. Flandria), Mooiste Kaastoog of Mooiste Vleestoog (i.s.m. VLAM) van 2019 te winnen. Schrijf je in voor 1 mei en ga lopen met de eer én mooie prijzen!

Wie kan meedoen?
De wedstrijd staat open voor alle zelfstandige supermarkten en kaas- en groentespeciaalzaken. Extra punten zijn weggelegd voor een creatieve presentatie, een klantvriendelijke bediening en (rayon)verantwoordelijken die uitblinken in productkennis en -passie.

Hoe inschrijven?
Je kunt je inschrijven voor één of meerdere categorieën via www.besteversspecialist.be, voor woensdag 1 mei. Na een eerste selectie volgt er een bezoek van mysteryshoppers. Een jury bezoekt dan de finalisten en kiest de uiteindelijke winnaars. Alle finalisten worden uitgenodigd en in de bloemetjes gezet op het Buurtsuperfeest dat woensdag 26 juni 2019 plaatsvindt in Groot-Bijgaarden.

Save the date
Woensdag 26 juni 2019 is het dan zover: dan vindt de derde editie van het grote Buurtsuperfeest plaats in Salons Waerboom in Groot-Bijgaarden. Noteer alvast 26 juni in je agenda! Inschrijven kan via aurelie.camps@buurtsuper.be

In samenwerking met VLAM en Flandria

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1415)

Plezier op het werk, werkt!

Nieuws PMO Opleidingen

Hoe hoog is het plezier bij jouw medewerkers? Tijdens de Dag van de Medewerker zet je ze misschien extra in de bloemen, maar gelukkige medewerkers zijn het hele jaar door belangrijk. Ze bepalen immers of jouw buurtsuper succesvol is!
Lees meer ››

Nieuwe blauwe zak

Nieuws

Op 1 april 2019 zijn de eerste intercommunales Verko et IDM van start gegaan met de nieuwe en uitgebreide ‘blauwe zak’. Deze laat nu ook plastic verpakkingen toe die vroeger werden geweigerd zoals botervlootjes, yoghurt potjes,…
Lees meer ››