Hoe als werkgever een hoger rendement uit jouw personeelsopleidingen halen?

Nieuws

Luc Ardies van Buurtsuper.be schreef een zakboekje over hoe je als werkgever ervoor kan zorgen dat jouw opleidingen ook effectief renderen. Buurtsupers investeren immers steeds meer in personeelsopleidingen. Op zich is dat een goede zaak, maar vaak missen ze compleet hun doel.

Dit komt omdat de zaakvoerder zich bij de opleidingskeuze al te vaak laat leiden door het zichtbare gedrag van zijn medewerkers en vooral de tekortkomingen die ze hierbij vertonen. Dit terwijl onzichtbare factoren bepalen of een opleiding succesvol is of niet. Centraal in dit zakboekje, uitgegeven door Uitgeverij Lannoo Campus, staat de wetenschappelijke vaststelling dat competenties, talenten of opleidingen vaak botsen met de overtuiging van iemand. Waarin gelooft een medewerker? Wat is zijn persoonlijkheid en wat wil hij bereiken in zijn job en in zijn leven? Het zakboekje vertrekt vanuit een bewezen model en illustreert dit op een heldere en beknopte manier aan de hand van 5 uiteenlopende praktijkvoorbeelden. Je leest het uit op minder dan 30 minuten!

Het boek is verkrijgbaar in de boekhandel.

Bestellen kan ook via https://www.lannoo.be/nl/waarom-de-ene-opleiding-werkt-en-de-andere-niet

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1296)

Volg Buurtsuper.be via facebook

Nieuws

Op de Facebookpagina van Buurtsuper.be vind je dagelijks inspirerende berichten, actueel nieuws en boeiende reportages. Volg ons dus zeker indien je op de hoogte wil blijven van het meest relevante nieuws uit de food retail.
Lees meer ››

Maximaal 0,8% loonstijging in 2019 en 2020

Nieuws

De lonen in ons land kunnen dit en volgend jaar max. 0,8% boven op de index stijgen. Dat blijkt uit het loonkostenrapport van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB), dat donderdag verscheen en waarvan De Tijd de grote lijnen vernam. Het rapport luidt het begin in van het loonoverleg tussen de vakbonden en de werkgeversorganisaties.
Lees meer ››