Iedereen ‘Groentevakman’ in 2020!

Nieuws

De verkiezing van de ‘Groentevakman’ heeft dit jaar helaas niet kunnen plaatsvinden. Maar wij verkiezen in 2020 alle lokale telers, versspeciaalzaken en buurtsupers tot 'Groentevakman van het jaar'!

Onze verse groenten en fruit worden met veel passie en expertise geproduceerd door lokale telers. Met dezelfde passie en fierheid brengen buurtsupers en speciaalzaken die versproducten tot bij de consument. Ook in moeilijke tijden blijven zij zich inzetten om hun belangrijke maatschappelijk rol te vervullen. Samen realiseerden ze tijdens de coronacrisis een omzet van maar liefst +36% in vers. Wat een topteam!

Daarom verkiezen we dit jaar alle lokale telers, versspeciaalzaken én buurtsupers tot ‘Groentevakman van het jaar.’

TIP: In 2021 zal de wedstrijd ‘Groentevakman van het jaar’ weer plaats vinden. Stel je zeker kandidaat! We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief, website en social media of check www.besteversspecialist.be

 

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (2215)

Een ‘superbuurt’ dankzij Mooimakers!

Nieuws

In aanloop van het ‘Weekend van de Klant’ organiseert Buurtsuper.be haar jaarlijkse imagocampagne. We kunnen deze campagne enkel maar organiseren dankzij de steun van onze corporate partners. Een van die zeer gewaardeerde partners is Mooimakers.
Lees meer ››

Na de uren van ... Kris Borlo

Nieuws

In de rubriek 'Na de uren' van ons Super magazine brengen we het verhaal achter de hobby van een buurtsuperuitbater. In het juni nummer is dat Kris Borloo van Spar Denderwindeke. Hij speelt op een diatonische harmonica, een typisch Alpen-instrument dat vooral in Oostenrijk bespeeld wordt.
Lees meer ››

77% wil mondmasker verplichten

Nieuws

Uit de Grote Coronastudie van de Universiteit Antwerpen blijkt dat 77% van de Belgen een mondmasker wil verplichten voor klanten in de supermarkt. 83% vindt dat het verplicht moeten worden voor personeel.
Lees meer ››