Inspiratietour Kopenhagen volzet, registreer alvast voor Bologna

Nieuws

De inspiratiereis naar Kopenhagen in oktober is volledig volzet. De volgende vierdaagse naar Bologna halfweg november is al volledig uitgewerkt. Best dat je hiervoor tijdig inschrijft.

Bologna in het noorden van Italië is een stad met een ziel, een karakter dat door de millennia heen werd gevormd. De straten stralen weinig anders uit dan romantiek en eeuwige rust. Bologna is geen grote wereldstad, tussen haar muren vind je slechts 380.000 inwoners, maar dat heeft haar niet tegengehouden om een blijvende indruk na te laten. En dat zal ze ongetwijfeld ook na ons buurtsuper.be-bezoek doen.

Zoals gebruikelijk wordt de vierdaagse georganiseerd volgens de inmiddels gekende Buurtsuper.be kwaliteitsstandaard. Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Als leden worden jullie helemaal in de watten gelegd. We bezoeken er onder meer Fico World Eatally, dat op 15 november 2017 de deuren opende.

‘Van veld tot vork’ worden bezoekers in Fico World Eataly meegenomen in de Italiaanse eetcultuur. Van melk tot mozzarella en van olijf tot olijfolie: elk Italiaans product is vertegenwoordigd en elke stap in het proces wordt inzichtelijk gemaakt en uitgelegd.

Eveneens inspirerend wordt het bezoek aan een balsamicoboerderij, een gourmetwinkel en vrijetijdsgewijs aan de Ferrari fabriek.

Het vertrek staat gepland op dinsdag 13 november om 13.15 uur in Zaventem, vrijdag 16 november om 17u55 uur is de terugkomst voorzien.

Prijs all-in bedraagt 1.554 euro (single kamer), 1.335 euro (dubbele kamer), excl 21% btw en annulatieverzekering. Let wel: er is geen KMO-portefeuille mogelijk, een deel van de kostprijs is al door Buurtsuper.be gefinancierd.

 Interesse om deze ervaring en inspiratie op te doen? Registreer je vandaag nog voor deze reis.

Lees ook ›› Alle nieuwsartikels (1241)