Jupiler verdwijnt, Belgium verschijnt

Nieuws Productnieuws

De merknaam Jupiler verdwijnt tijdelijk. Voor een periode van vijf maanden zal de consument ‘Belgium’ drinken. Met Belgium wil brouwer AB InBev de Rode Duivels steunen op het WK Voetbal van komende zomer in Rusland.

Na de speculatie van afgelopen dagen rond het verdwijnen van het logo van aan de brouwerij in Jupille is er nu opheldering. AB InBev kondigde aan dat de merknaam Jupiler voor vijf maanden verdwijnt. In de plaats komt ‘Belgium’, een supporterscampagne rond de Rode Duivels. AB Inbev is al dertig jaar partner van de Belgische Voetbalbond en wil dit keer meegaan voor winst.

Lees ook ›› Alle producten (1193)

Aangekondigde controleactie FAVV in Sint-Truiden

Nieuws

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) voert van zaterdag 20 oktober tot en met zaterdag 27 oktober 2018 een controleactie uit in Sint-Truiden. Hierbij worden alle ondernemers die actief zijn in de voedselketen gecontroleerd.
Lees meer ››

Groeiende e-commerce: wees je bewust van toegevoegde waarde

Nieuws

In de ‘Tijd’ van afgelopen weekend verscheen een artikel over grote bedrijven die met online verkoop starten en hierbij hun klanten & winkels ‘bypassen’. Zowel in de lingerie- als verzekeringssector blijkt de online verkoop, waarbij bedrijven rechtstreeks de consument aanspreken, aanleiding te geven tot een moeilijke evenwichtsoefening.
Lees meer ››